Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament de Ciutadella estrena el nou portal web

- 16/02/2016 -
Més visual i atractiu, i més interactiu amb els ciutadans, el nou web de l'Ajuntament, impulsat des de la Regidoria de Comunicació, de forma coordinada amb SILME i sense cap cost afegit per als ciutadans, suposa una passa més en la modernització de l'administració local i posa una estructura base per revisar tot el contingut que restava ja obsolet.

L'Ajuntament de Ciutadella estrena el nou portal web

16/02/2016

El portal web de l'Ajuntament de Ciutadella té des d'avui més informació, serveis i, sobretot, presenta una estructura molt més intuïtiva i visual per als ciutadans. El nou web ha estat fruit del treball coordinat entre la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, que gestiona el regidor Sergi Servera, i l'empresa de capital cent per cent públic, SILME. Açò ha permès que el nou web no hagi tingut cap mena de cost afegit.

Entre les novetats més destacades, cal remarcar un nou menú, amb la incorporació de la pestanya de Transparència, una de les prioritats de l'actual equip de govern. De fet, mitjançant el nou web es pot accedir a l'Índex de Transparència (amb els indicadors establerts per la Llei de transparència i per l'ONG Transparency International España). A més, s'hi ha incorporat una sèrie de documentació, relativa a pressupostos, que es desenvoluparà més en els pròxims mesos, sobre diferents àrees i informes, i que té com a objectiu aportar la informació més detallada possible als ciutadans sobre l'activitat de l'Ajuntament de Ciutadella.

D'altra banda, s'ha habilitat una graella d'últimes actualitzacions, perquè les persones que visiten el web puguin conèixer des de la portada els documents que s'han entrat de forma més recent al web (actes, ordres del dia, mocions, informació de serveis…).

Una part molt rellevant és també la importància que s'ha donat a altres webs municipals, com el de la Policia Local (que també es reformarà), el nou Pla general d'ordenació urbana, les festes de Sant Joan…

El portal web incorpora el nou organigrama de l'Ajuntament, i en els mesos vinents s'hi anirà incorporant informació relativa a tots els serveis. De totes maneres, ja es pot accedir als tràmits en línia de forma relacionada amb la nova estructura, i també la informació d'actualitat quedarà ordenada en funció de la temàtica.

Cal destacar també que els usuaris tenen disponible a un clic informació d'utilitat, com l'accés a les instàncies en línia; el pin ciutadà, que permet fer els tràmits mitjançant el web; informació sobre els aparcaments per a persones amb discapacitat, mitjançant la cartografia d'Ide Menorca. També, amb un cop d'ull, es pot enllaçar amb la plataforma livestream per poder seguir els plens en directe.

El nou web incorpora també informació sobre els òrgans de govern de l'Ajuntament i adapta totes les petites millores que ja s'havien portat a terme en els darrers mesos, com una pàgina sobre la corporació, actualitzada, amb molta més informació (currículum, declaració de béns, activitats), i tot el sistema de queixes i suggeriments, que ara ja es coordina i està centralitzada a través del nou servei de Defensa al Ciutadà, una altra novetat engegada per l'equip de govern de Ciutadella.

Per últim, volem remarcar que el web continuarà en els mesos que vénen en permanent actualització per tal d'incorporar-hi una agenda cultural i d'activitats esportives més funcional i operativa, i altres millores, com l'agenda dels regidors, i que han de fer del web un canal de comunicació potent i funcional entre ciutadans i administració.

Tornar