· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

La Festa del Nou de Juliol, carregada d'esports

- 29/06/2016 -
Fins a onze cites esportives componen enguany la proposta per a la Festa del Nou de Juliol. El programa previst començarà el proper dia 3 de juliol, diumenge, i conclourà el 16.

La Festa del Nou de Juliol, carregada d'esports

ImatgeFins a onze cites esportives componen enguany la proposta per a la Festa del Nou de Juliol. El programa previst començarà el proper dia 3 de juliol, diumenge, i conclourà el 16.

La Festa Esportiva ofereix competicions de minimarató, cursa ciclista, natació, polo de platja, vòlei, tennis i rugbi de platja, triatló i un aprova d'escacs ràpids.

La primera competició serà la minimarató, que arriba a l'edició número trenta-vuit, i que recorrerà l'anomenat Circuit del 9. També, en terra ferma, hi haurà la final del Circuit Illes Balears de tennis juvenil a les Pistes Municipals, i un obert d'escacs a la plaça des Pins. La resta serà a la vorera de la mar, atès que així hi convida el calendari. Per exemple: una cursa de natació nocturna a la platja Gran, amb triatló al mateix indret, tennis a Cala en Bosc, polo de platja o un torneig de natació a la Piscina Municipal. Per a conèixer l'horari i el lloc de celebració de tot el programa, consultau el cartell adjunt.

Tornar