· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L' equip de govern de Ciutadella fa balanç públic del primer any de mandat

- 08/07/2016 -

L'equip de govern de Ciutadella, que formen PSM-Mes per Menorca, PSOE i Gent x Ciutadella, ha fet balanç avui del primer any de govern a l'Ajuntament. Sobre els compromisos adquirits als acords del canvi, signats pels tres partits ara fa un any, s'ha fet repàs davant dels mitjans de comunicació de les mesures assolides durant aquest temps.L'equip de govern de Ciutadella, que formen PSM-Mes per Menorca, PSOE i Gent x Ciutadella, ha fet balanç avui del primer any de govern a l'Ajuntament. Sobre els compromisos adquirits als acords del canvi, signats pels tres partits ara fa un any, s'ha fet repàs davant dels mitjans de comunicació de les mesures assolides durant aquest temps.

L' equip de govern de Ciutadella fa balanç públic del primer any de mandat

ImatgeEl compromís adquirit amb els ciutadans fa un any pel PSOE, GxC i el PSM-Més per Menorca, en constituir-se l'actual majoria de govern municipal de Ciutadella, s'ha acomplit amb rigorositat i treball en equip, no només en l'àmbit polític, sinó també quant als treballadors i treballadores de l'Ajuntament i la ciutadania.

Així ho han manifestat avui matí l'alcaldessa, Joana Gomila, i els tres tinents de batle de la corporació, en fer el balanç del primer any de mandat per al qual van ser elegits a les passades eleccions locals del maig del 2015.

S'ha implementat una nova forma de governar, mirant pels interessos de Ciutadella i dels seus veïns, des de la transparència, la proximitat i el diàleg. S'ha treballat per defensar les persones i l'interès general, per recuperar els serveis per a les persones, perquè tothom pugui tenir les mateixes oportunitats, per impulsar la participació ciutadana.

En l'acord de govern signat pel PSOE, GxC, i el PSM-Més per Menorca es posà incís en tres aspectes principalment:

1. Les persones, fent especial esment en els infants i a donar resposta a les necessitats bàsiques de les persones sense recursos o en risc d'exclusió social.
2. La transparència i la participació ciutadana, i la recuperació de la concepció de la política com a servei a la ciutadania.
3. L'organització municipal i el treball en equip planificat i coordinat, per optimitzar recursos i donar un millor servei a la ciutadania.

A més, s'han duit a terme una sèrie d'actuacions que van més enllà del dia a dia i de la dinàmica ordinària de l'Ajuntament.

Tornar