· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella prepara un Nadal de múltiples activitats per a grans i petits

- 26/11/2016 -
Un programa amb vora d'una cinquantena d'activitats ha preparat l' Ajuntament de Ciutadella per les properes festes de Nadal. La regidora de Comerç, Fires i Mercats, Noemí Camps, el regidor de Cultura i Festes, Josep Juaneda, juntament amb el gerent de l'associació Ciutadella Antiga, Macià Coll, han presentat el fullet que recull totes les activitats n'han explicat les més destacades.

Ciutadella prepara un Nadal de múltiples activitats per a grans i petits

ImatgeUn programa amb vora d'una cinquantena d'activitats ha preparat l' Ajuntament de Ciutadella per les properes festes de Nadal. La regidora de Comerç, Fires i Mercats, Noemí Camps, el regidor de Cultura i Festes, Josep Juaneda, juntament amb el gerent de l'associació Ciutadella Antiga, Macià Coll, han presentat el fullet que recull totes les activitats n'han explicat les més destacades.

Igual que l'any passat, aquest fullet pretén omplir l'agenda amb activitats ben variades i atractives que faran gaudir d'aquests Nadal tant als més petits de la casa com als més grans. Algunes d'aquestes activitats estan organitzades per tercers, com per exemple: els betlems i la representació d'Els Pastorets. També els concerts de les diferents Corals, entitats i associacions, a més d'altres tallers.

En relació amb les activitats pròpiament organitzades per l'Ajuntament, cal remarcar, per una banda, les típiques de cada any: la Fira de Nadal, el concert de Nadal de la Banda de Música Municipal, l'arribada del Patge Reial i la desfilada dels Reis Mags d'Orient, però també la introducció d'espectacles d'una certa qualitat en la seva producció, com pot ser el Carrilló de dia 6 de desembre o el Somni d'Alícia del 16 de desembre.

Per una altra banda, enguany Ciutadella Antiga torna a aportar el seu gra d'arena. Fruit d'açò i donat l'èxit de l'any passat, es tornarà a repetir el Cinemàtic Nadalenc, amb uns altres personatges, i les campanades infantils, que tindran lloc el 31 de desembre al migdia.

La regidora Noemí Camps ha destacat la importància de la participació de Ciutadella Antiga en les activitats de Nadal i la voluntat de recolzar el petit comerç del municipi amb la planificació d'aquestes activitats de dinamització. I per altra banda, el regidor Josep Juaneda ha posat especial èmfasi en el valor afegit que suposa poder fruir d'aquest ampli ventall d'activitats i emmarcades en un sol programa.

Tornar