· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament vol felicitar els participants i col·laboradors del vídeo sobre els drets dels infants

- 03/12/2016 -
El vídeo sobre els Drets de l'Infant, produït per l'Ajuntament, ha tingut més de 4.000 reproduccions durant els tres dies que fa que es difon per les xarxes socials. Ara el podeu reproduir en la seva totalitat a través de l'enllaç que us adjuntem.

L'Ajuntament vol felicitar els participants i col·laboradors del vídeo sobre els drets dels infants

ImatgeEl vídeo sobre els Drets dels Infants, produït per l'Ajuntament, ha tingut més de 4.000 reproduccions durant els tres dies que fa que es difon per les xarxes socials. Ara el podeu reproduir en la seva totalitat a través de l'enllaç que us adjuntem.

En total han participat en l'edició d'aquest vídeo curt d'uns dotze minuts de durada una cinquantena d'infants, a més de 10 adults pares/mares i professorat. L'Ajuntament de Ciutadella els està molt agraïts per la seva feina i dedicació a fer d'aquest vídeo un referent que reafirma la filosofia de Ciutadella, com a Ciutat Educadora, i posa també en valor la recent designació de Ciutat Amiga de la Infància amb què ha estat guardonat el nostre municipi.

Per últim, cal fer també un esment al personal municipal i d'altres administracions que també han posat el seu gra d'arena en l'edició, producció i difusió del vídeo com ara l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, els regidors municipals, el personal d'urgències del Canal Salat, el personal d'atenció social, de Ca Sa Milionària, el cos de la policia local i el personal del jutjat, entre d'altres.

A més, també volem agrair la participació dels alumnes de la Escola de Música en l' acte públic de projecció del vídeo, a la Plaça de la Catedral, en el dia de la Ciutat Educadora.

Moltes gràcies a tots i a totes. Entre tots fem poble.

Tornar