Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

SERVEI DE NOTIFICACIONS PER WHATSAPP

(699 792 133)


Voleu que l'Ajuntament de Ciutadella us comuniqui per WhatsApp informacions d'actualitat municipal, esdeveniments, incidències que us poden afectar o comunicacions de caràcter important i urgent?
 

1.) AFEGIU L'AJUNTAMENT DE CIUTADELLA COM A CONTACTE AL VOSTRE MÒBIL

Desau a la vostra llista de contactes el telèfon 699 792 133


2.) ENVIAU-NOS UN MISSATGE DE WHATSAPP

Enviau-nos un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA +(núm. de telèfon)A PARTIR D'ARA REBREU AL VOSTRE MÒBIL LES NOTIFICACIONS DE L'AJUNTAMENT DE CIUTADELLA


El servei de notificacions via WhatsApp és un canal de comunicació unidireccional destinat a la difusió de l'activitat municipal i impulsat pel Servei de Comunicació i Noves Tecnologies. Si el que voleu és contactar amb l'Ajuntament per fer arribar la vostra consulta, queixa i o un suggeriment teniu disponibles altres canals: el web i l'APP d'incidències urbanes.

Per donar-vos de baixa del servei heu d'enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula BAIXA + (núm. de telèfon)
 

 
Ús de les dades. 

L’Ajuntament de Ciutadella no farà servir els telèfons que obtengui com a resultat de l’ús d’aquesta eina per a comunicacions que els usuaris no hagin sol·licitat explícitament. Evidentment, això exclou l’ús dels telèfons per a qualsevol tipus de campanya informativa o de qualsevol tipus d'avís que hagi de fer l’Ajuntament.

En tot cas, l’Ajuntament fa explícit en tot moment el seu compromís d’utilitzar les dades obtingudes per aquest sistema únicament per a la finalitat per a la qual l’usuari les hagi proporcionat. No s’emmagatzemen dades de geolocalització dels usuaris.

Avís legal i política de protecció de dades aquí.
Tornar