· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Obres del projecte de millora del carrer Mallorca 

L'Ajuntament té prevista la realització d'obres del carrer Mallorca amb l'objectiu de millorar les infraestructures (clavegueram, pluvials, aigua potable, fibra òptica, gas natural...), eliminar barreres arquitectòniques, millorar el paviment i embellir el carrer.


Dilluns 6 de febrer han començat les obres de la primera fase. Durant els propers mesos canviarà el funcionament habitual de la circulació i l'accés a aquest carrer i als carrers adjacents. És important que durant aquests mesos tinguem tots i totes un poc de paciència per la incomoditat que ens puguin generar aquestes obres, perquè són per una millora de la nostra ciutat. L'Ajuntament ha cercat les alternatives més viables per facilitar l'accés al carrer i als carrers adjacents per a aquells que hi heu d'accédir de manera habitual.I per açò és important que esteu informats de quins canvis hi haurà perquè us pugueu organitzar de la millor manera possible:

1. Les obres previstes al carrer Mallorca són les del projecte de la primera fase, que comprèn el tram que va des dels carrers Bisbe Comes i Ferreries fins al carrer Bisbe Juano. La posterior segona fase del projecte (actualment en exposició publica) comprendrà el tram des del carrer Bisbe Comes fins a l'avinguda Capità Negrete.

2. La data prevista d'inici de les obres del projecte de la primera fase és el dilluns 30 de gener de 2017. Es preveu un període aproximat d'execució de quatre mesos. Aquests terminis es poden veure modificats així com les obres es vagin executant. Els terminis prevists per cada una de les fases són orientatius i alguns es poden entrequalcar.

3. L'aturada de busos de la plaça dels Pins es traslladarà al carrer Mascaró Pasarius (via Perimetral).


4. Hi haurà també canvis en la ubicació dels contenidors de fems. Els que estan ubicats al carrer des Castell i al carrer des Mercadal, al tram que dóna al carrer Mallorca, es duran al carrer República Argentina.

Quant als contenidors de recollida selectiva que estan al costat del IES J. M. Quadrado, es posaran al passeig Marítim, en una nova ubicació; ja que als carrers pròxims a l'institut no hi caben, no hi pot passar el camió o bé els contenidors quedaven molt a prop d'altres punts en què ja n'hi ha.

Mentre durin les obres, s'haurà d'anar als de la platja Gran, del carrer Sevilla/Degollador, del carrer Mercadal, de darrere el Centre Polivalent sa Platja Gran o del carrer Lepant/Bisbe Sever

 
 


 
* A les FASES B, C, D, i E, la circulació i l'accés al carrer Mallorca i als carrers adjacents es veuran modificats :


.A tenir en compte:

- Trànsit de vehicles tancat, al carrer Mallorca,  entre els carrers Bisbe Comes i Ferreries, i Bisbe Juano.

- Prohibit circular als vehicles de +3.500 kg, exceptuant-ne els vehicles autoritzats. A TOT el carrer Mallorca, al carrer Bisbe Sever, al carrer Bisbe Comes i al carrer Ferreries. Si han de circular per la zona, s'hauran de desviar pels carrers Lepant i Àngel Ruiz i Pablo, i pel carrer Bisbe Juano.

- El carrer des Mercadal, a la confluència amb el carrer Mallorca, i el des Castell estaran tancats excepte per als residents.

- Prohibit estacionar al carrer Ferreries.
- S'habilitarà un aparcament rotatiu al carrer Mallorca a l'alçada del carrer Ferreries.

- Els ciclistes podran circular pel carril bici des de plaça dels Pins i fins a l'alçada del carrer Bisbe Comes, i després hauran de seguir el trajecte a peu per les voreres.

- L'aturada del bus escolar serà l'habitual, al carrer Bisbe Juano.

 

Tornar