Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament, en solidaritat amb els infants malalts de càncer

- 15/02/2017 -
La corporació municipal i els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament de Ciutadella han expressat avui la solidaritat amb els infants malalts de càncer, en el Dia Internacional que es commemora el 15 de febrer de cada any.

L'Ajuntament, en solidaritat amb els infants malalts de càncer

ImatgeLa corporació municipal i els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament de Ciutadella han expressat avui la solidaritat amb els infants malalts de càncer, en el Dia Internacional que es commemora el 15 de febrer de cada any.

L'alcaldessa, Joana Gomila, en primer lloc, ha manifestat el suport que mereixen, concretament, els grups de pares i mares de fillets afectats, agrupats a d'ASPANOB, entitat que desplega grans esforços per millorar el finançament i l'assistència que demana aquesta malaltia a tot l'entorn familiar.

Després, la regidora d'Educació, Nati Benejam, ha llegit el manifest que s'ha acordat per a la commemoració del 2017, especialment centrada enguany en la reivindicació que les eventuals cures pal·liatives puguin ser rebudes a través d'un servei domiciliari, i no necessàriament hospitalari. En aquest sentit, el manifest assenyala: "A Espanya les cures pal·liatives pediàtriques a domicili funcionen en algunes comunitats autònomes, però no en totes. Creim —acaba i diu— que tots els fillets i adolescents tenen dret a ser atesos en un ambient en què se sentin segurs, on la seva salut emocional es tengui en compte i es converteixi en un dels pilars bàsics de l'atenció mèdica".

Tornar