· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

AVANÇ DEL PGOUAVANÇ DEL NOU PLA GENERAL D' ORDENACIÓ URBANA DE CIUTADELLAL’Ajuntament presenta a la ciutadania l'avançament del nou Pla general d’ordenació urbana de Ciutadella i fa una crida a la participació oberta, per tal d’aconseguir la màxima implicació popular.
Es tracta d’un document concebut per estimular, a partir d’ara, el debat obert, i que haurà d’actuar com a element de referència al voltant del qual s’espera la contribució de la ciutadania, dels grups econòmics i socials, de les entitats veïnals, culturals, etc. Però també amb la participació de la infància i la joventut, una franja social de la qual també es demana una implicació activa, perquè n’expressi els seus criteris, tal volta com mai abans s’havia sol·licitat per part d’una administració municipal.

Així, idò, el govern de Ciutadella espera que hom podrà enriquir el procés ulterior de la revisió del planejament que caldrà resseguir fins que sigui una realitat legal i de plena aplicació futura.

L’avançament, que en aquesta màteixa pàgina podeu consultar, és el resultat, ara mateix, de les propostes i les idees bàsiques que hi han aportat, a hores d’ara, els grups polítics municipals, alguns ciutadans amb suggeriments ja formulats i les comissions de participació que avui hi són operatives.
D’aquesta manera, el document, lluny de recollir només les propostes de l’equip de govern, dóna entrada a la de tots aquells que, fins ara, hi han pres part; perquè s’ofereixen, en efecte, per a atiar el debat i la participació de tothom. El document és, per tant, un marc de confluència dels parers de tothom per tal que actuïn de matèria per al debat.

Tanmateix, alguns principis bàsics del que voldria ser el resultat final del procés de revisió és afanyar-se per aconseguir un urbanisme sostenible, assegurar que l’economia esdevengui competitiva, la regeneració d’espais urbans i la millora dels espais d’ús quotidià, a fi i efecte d’anar cap a l’assoliment d’una ciutat amable.

La participació disposa a partir d’ara de tres mesos, i de dos el període en què l’avançament romandrà exposat al públic.

Equip de govern de l'Ajuntament de Ciutadella

Ciutadella, 20 d'octubre de 2016

· Avanç del plantejament (Català)
· Avanç del plantejament (Castellà)
· Aprovacio de la documentació relativa a l'Avanç de la Revisió del PGOU
 
Tornar