· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

PARTICIPA


LA TEVA PARTICIPACIÓ ES VITAL; AJUDA'NS A MILLORAR CIUTADELLA

 

EL PGOU AVANÇA


La participació ciutadana per avançar cap a l'aprovació inicial


Enquesta ciutadana

L'equip de govern de l' Ajuntament de Ciutadella considera que la participació ciutadana és imprescindible per avançar cap a l'aprovació del Pla general d'ordenació urbana de Ciutadella. Per posar les bases de la Ciutadella del futur, per pensar com serà el nostre municipi durant les properes dècades, necessitam les aportacions, les idees, els matisos i la visió del conjunt de la població. Perquè només un model de ciutat futura que neixi a partir de la intel·ligència col·lectiva de totes i tots té sentit i perdurarà en el temps.

Amb aquesta idea de participació i després ja de diverses iniciatives per apropar el disseny de la Ciutadella del futur a tots els ciutadans, l'equip de govern organitza, per una banda, taules sectorials sobre temes més concrets, que engloben l'avanç del PGOU, per a les quals es fa necessari generar un debat més focalitzat amb persones coneixedores i expertes sobre aquests temes.

D'altra banda, també es va decidir que es faria una enquesta ciutadana, que seria oberta a tothom que hi vulgui aportar la seva opinió.

Esperam que aquestes dues iniciatives participatives comptin amb el vostre suport, perquè som totes i tots els que construïm el poble.
Tornar