Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament fa un reconeixement a la treballadora municipal Catalina Janer Martí en motiu de la seva jubilació

- 13/03/2017 -
Després de gairebé vint-i-nou anys de vida laboral a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, Catalina Janer Martí ha assolit la jubilació. Envoltada de companyes i companys, ha rebut el comiat al Saló Gòtic de la casa consistorial, on l'alcaldessa, Joana Gomila, li ha agraït els molts anys de treball.

L'Ajuntament fa un reconeixement a la treballadora municipal Catalina Janer Martí en motiu de la seva jubilació

ImatgeDesprés de gairebé vint-i-nou anys de vida laboral a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ciutadella, Catalina Janer Martí ha assolit la jubilació.

Envoltada de companyes i companys, ha rebut el comiat al Saló Gòtic de la casa consistorial, on l'alcaldessa, Joana Gomila, li ha agraït els molts anys de treball, primer en la tasca de serveis domiliciaris i, després, en el Centre de Dia del Camí des Degollador. Finalment, també havia desenvolupat funcions de porteria al Centre d'Arts, com a una etapa prèvia a la jubilació definitiva. L'ingrés a la plantilla municipal es va produir l'any 1987, i hi ha romàs fins el passat desembre de 2016. De mans de l'alcaldessa, ha rebut una aquarel·la amb una vista del far d'Artrutx. 
Tornar