Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 
Grans Esdeveniments                        


       Notícies       


                     

 
ELS TEMPS MILLORS JA NO VINDRAN, SÓN AQUÍ


Amics, tornen els dies i les setmanes per a un gran festival de jazz, el XIX; i sembla que el darrer era despús-ahir. Reparau bé el que us oferim, segur que hi trobareu alguna cosa del vostre gust.

El jazz i tot el que l'envolta és per a gent agosarada i de ment oberta, per als que han cultivat l'instint de gaudir amb el que coneixen i el d'obrir-se a la sorpresa. Tenim concerts de jazz-de-tota-la-vida, d'aquells que la gent quan surt en diu: «No m'ho esperava, i m'ha agradat molt»; coneixem aquest comentari, cosa que ens ha fet progressar i ha eixamplat la nostra audiència. Serem presents per tota l'illa: concert en teatre; jazz festiu al carrer; Dixieland; músics de fora i molt enfora; i també dels nostres; cinema (el gran, genial, sorrut, i sovint antipàtic Miles Davis, ah! els artistes!) i una novetat: ballarem swing i farem bauxa.

De sempre, Jazz Obert ha evitat eternitzar la idea d'una música per a connaisseurs (es deia així, amb aquesta parauleta), per a entesos; sí, també hi és aquest jazz, com en tot, però 100 anys de música de jazz recorren estils diversos, també el jazz els anys 30 omplia els salons de ball d'alegria de viure. Aleshores era Jazz per a la societat blanca interpretada per negres, que entraven i sortien del club per la porta de darrere, tot sia dit.

Una junta renovada de gent jove amb entusiasme i molta empenta us ofereix un bon programa, hi hem fet feina intensament i, com sempre, amb la incertesa del suport econòmic que tindríem; però, finalment, és molta la gent a qui hem d'agrair la seva col·laboració: thank you,
indeed.

Sereu benvinguts, comença la festa, ja arranca el bateria: WAITING FOR YOU.

Jazz Obert

  

Galeria d'imatges 
Tornar