· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 
Grans Esdeveniments 


       Notícies       
                      
 

 

 

Viure a l'illa de Menorca és un privilegi. És una illa al bell mig del Mediterrani que em proporciona el gaudiment d'un escenari únic, d'una cultura i un patrimoni que ens atrapen a tots els que hi vivim i als que la visiten.

D'alguna manera aquestes ganes de mirar la cultura m'ha donat l'impuls per a dur a terme el Festival de Cinema de Menorca, un projecte personal en què compto amb un meravellós equip de professionals fortament compromesos.

El nostre objectiu, el meu i el de tots els que m'hi acompanyen és que Menorca Cinema sigui una experiència, una festa de qualitat cinematogràfica des d'on podem mostrar, sempre en clau positiva, diferents temàtiques del món actual, amb un públic entusiasta que es reuneix al voltant d'una pantalla gran, sota el cel d'una nit d'estiu.

Durant una setmana es pot gaudir d'una programació que abraça una mostra de llargmetratges, una secció oficial de curts, amb dues categories: la internacional i la balear, que es determinen amb un jurat especialitzat, un espai professional i altres activitats d'oci que s'ofereixen al voltant de les pel·lícules projectades.

Us convidem a gaudir d'un Festival jove, singular i amb personalitat, que és el reflex de la nostra identitat.


Festival de Cinema de Menorca, 2017
 

 

Galeria d'imatges 
Tornar