· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 
Grans Esdeveniments                        

                                 
 

 


Pedra Viva és un festival plural de música i arts escèniques que se celebra els dimecres d’estiu a les antigues pedreres de marès del nucli urbà de Ciutadella.
 

Les Pedreres de s’Hostal, Líthica, són uns dels paratges únics i més inversemblants de l’illa. Aquest escenari idíl·lic, amb un amfiteatre natural fixat a la pedra, ha estat sempre l’excusa perfecta per donar vida a un festival en què la principal característica és la simbiosi entre l’art i l’espai.

Al marge dels dictats comercials, la programació és un viatge per l’experimentació i l’afecte. Intentam donar cabuda a una extensa diversitat de llenguatges i disciplines (teatre, música, dansa, etc.), suggerir espectacles inèdits i alternatius, sempre substancials, que ajudin a honorar el talent artístic, i que despertin la mirada atenta i crítica en l’espectador davant vocables que li són nous.
Nascut d’un anhel intimista, d’una estima compartida per les arts, d’un principi senzill i quasi familiar, el festival arriba a la sisena edició amb artistes de ressò internacional; i suma propostes i actuacions amb una inèrcia ascendent que ens convida a créixer sense oblidar els valors i la modèstia dels orígens.

Al llarg dels últims certàmens hem gaudit amb la presència de ballarins com Cesc Gelabert, del flamenc inimitable de la cantautora Mayte Martín o de la virtuositat al piano de Marco Mezquida. Però també d’artistes locals a qui cal reivindicar i fer-los justícia o, igualment, espectacles de producció pròpia que marquen el nostre particular caràcter.

El reptes de futur se centren a poder garantir la continuïtat del projecte, accentuar les inquietuds culturals dels residents amb espectacles inaudits, comptar amb noves col·laboracions i ajudar a la dinamització del sector cultural i turístic de Menorca.

Volem enaltir la pedra i l’art en convidar-vos a participar en aquesta festa!


Joan Taltavull
Director artístic de Pedra Viva

 



 

Galeria d'imatges

Tornar