· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 
Grans Esdeveniments                        

           
                                                   

 Un any més, Joventuts Musicals de Ciutadella es fa present a l’estiu del nostre poble per brindar a ciutadellencs i visitants un espai en què la música ens parli amb el seu llenguatge, aquell que mou l’esperit. La música és una expressió simbòlica de l’ànima humana, i alhora un producte cultural privilegiat per la seva capacitat d’unificar i de gestionar identitats.

Avui, més que mai, els humans necessitam aquesta unió i és per açò que per a Joventuts Musicals de Ciutadella és un honor poder reunir en un programa com aquest uns artistes que segur que ens faran vibrar des de l’emoció de les seves notes. Són artistes de diversa procedència, i feim una menció especial als músics menorquins que ens acompanyaran en aquestes vetllades d’estiu.

Avui fer musica és un luxe. Organitzar concerts de manera amateur, com ho feim des de la nostra entitat, no sempre és fàcil. Però la il·lusió de promoure entre els joves aquest art ens motiva cada dia.
Els nostres músics també lluiten diàriament per fer valer la seva formació i poder desenvolupar la seva activitat de manera professional. Menorca té grans músics, amb una formació sòlida que comença a les escoles de música locals.

Fem-ne una festa, idò, de la nostra capacitat musical. Deixem-nos seduir per l’entorn privilegiat on ens trobam, l’assossec de l’estiu, la música que respiram.

Benvinguts!

Joventuts Musicals de Ciutadella

 

 

  

Tornar