Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Jornades de portes obertes a les escoles infantils

- 19/04/2017 -
Com cada any, s’atraca el termini d’admissió als centres educatius amb vista al curs 2017-2018, que serà del dia 2 al 16 de maig, ambdós inclusivament.Ja fa alguns anys que les escoles infantils de Ciutadella organitzen una jornada de portes obertes per poder ajudar les famílies a decidir el centre en el qual escolaritzaran els seus infants. Les diferents escoles infantils de Ciutadella rebran a totes les famílies interessades del 25 al 28 d' abril en funció del centre. Consulteu el calendari amb els dies i l'horari de les visites. 

Jornades de portes obertes a les escoles infantils

ImatgeCom cada any, s’atraca el termini d’admissió als centres educatius amb vista al curs 2017-2018, que serà del dia 2 al 16 de maig, ambdós inclusivament.

Ja fa alguns anys que les escoles infantils de Ciutadella organitzen una jornada de portes obertes per poder ajudar les famílies a decidir el centre en el qual escolaritzaran els seus infants.

Les diferents escoles infantils de Ciutadella rebran a totes les famílies interessades a rebre informació sobre el centre i a fer-hi una visita. Es mostraran els centres, les aules i el funcionament.

Aquest any el calendari de les jornades de portes obertes és el següent:
Tornar