Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

La cantautora Sílvia Pérez Cruz inaugurarà el Festival Pedra Viva 2017

- 19/04/2017 -
La sisena edició del Festival Pedra Viva de Líthica obrirà les portes el 3 de juny amb l'actuació de Sílvia Pérez Cruz. La cantant de Palafrugell, premiada enguany amb un Goya per una cançó dedicada als desnonats, arribarà a Menorca amb la gira anomenada Vestida de nit. Pedra Viva forma part del programa de Grans Esdeveniments i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La cantautora Sílvia Pérez Cruz inaugurarà el Festival Pedra Viva 2017

ImatgeLa sisena edició del Festival Pedra Viva de Líthica obrirà les portes el 3 de juny amb l'actuació de Sílvia Pérez Cruz. La cantant de Palafrugell, premiada enguany amb un Goya per una cançó dedicada als desnonats, arribarà a Menorca amb la gira anomenada Vestida de nit. Pedra Viva forma part del programa de Grans Esdeveniments i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Vestida de Nit de Silvia Pérez Cruz és un recull de cançons prestades i cançons pròpies de l'artista catalana. Els músics que l'acompanyaran són Joan Antoni Pich (violoncel); Miquel Àngel Cordero (contrabaix); Elena Rey i Carlos Montfort (violins) i Anna Aldomà (viola).

Les entrades ja són a la venda, a un preu de 35 euros, i es poden adquirir a la pàgina oficial del Festival Pedra Viva. La programació completa de la sisena edició del Festival es farà pública el mes de maig. Al web de l' Ajuntament tindreu tota la informació del Festival Pedra Viva dins l'apartat de Grans Esdeveniments Culturals, juntament amb el Festival de Música d'Estiu de Joventuts Musicals, el Festival de Cinema de Menorca, el Premi Born i el Festival Menorca Jazz, a més dels que organitza directament l'Ajuntament, com la Diada de la Cultura o el Carnaval Temàtic.

L'Ajuntament de Ciutadella vol implicar-se més que mai en aquestes grans iniciatives culturals, i potenciar una marca única que abraci els grans esdeveniments ja consolidats des de fa anys, i que dibuixen un escenari cultural divers i potent, característic del municipi.

Tornar