Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Festa del llibre 2017

- 20/04/2017 -
L'Ajuntament ha programat una gran varietat d'activitats relacionades amb el món del llibre. Tot i que aquets dies es fan tallers, el gruix de la Festa del Llibre tindrà lloc aquest cap de setmana a partir de divendres, amb un espectacle per a tota la familia. Dissabte 22 i diumenge 23 d'abril de 10 a 21 hores a la Plaça de la Catedral. L'exposició i venda de llibres compta amb la participació de Lliberia Pau, vaDllibres, La Torre de Papel, Amanur, Juguettos Ca na Joana, Toy Planet, Setmanaris i Revistes (El Iris).

Festa del llibre 2017

ImatgeL'Ajuntament ha programat una gran varietat d'activitats relacionades amb el món del llibre. Tot i que aquets dies es fan tallers, el gruix de la Festa del Llibre tindrà lloc aquest cap de setmana a partir divendres, amb un espectacle per a tota la familia. Dissabte 22 i diumenge 23 d'abril de 10 a 21 hores a la Plaça de la Catedral. 

L'exposició i venda de llibres compta amb la participació de Lliberia Pau, vaDllibres, La Torre de Papel, Amanur, Juguettos Ca na Joana, Toy Planet, Setmanaris i Revistes (El Iris).

Activitats, gratuïtes, entorn a la Festa del Llibre:

DIMARTS 18 D'ABRIL

20 h: Per què i per a què la poesia?, xerrada a càrrec de Patricia Almarcegui, inclosa en el cicle Observar la cultura des de Ciutadella, a la sala d'actes Joana de Vigo i Esquella de la Casa de Cultura. Gratuït.

DIJOUS 20 D'ABRIL

19 h: Fent de les utopies una realitat. Creació de biblioteques públiques a barris marginals, xerrada a càrrec de Mercedes Carmona, bibliotecària i dinamitzadora de la Biblioteca Popular de La Rivera (Argentina), a la sala d'actes Joana de Vigo i Esquella de la Casa de Cultura. Gratuït.

DIVENDRES 21 D'ABRIL

17.30 h: Els viatges del Petit Príncep, espectacle per a públic familiar, a càrrec de la companyia Petit Bombay. Placeta del Roser. Gratuït.

18.30 h: Lliurament del XV Premi Contarella de Literatura Infantil 2017. Placeta del Roser. Gratuït.

DISSABTE 22 D'ABRIL

11.30 h: Maria i el forner avar, un conte musicat, a càrrec de l'Escola Municipal de Música i Dansa. Placeta del Roser. Gratuït.

12 h: Taller Feim tauletes romanes, a càrrec del Museu Municipal de Ciutadella Bastió de sa Font, i taller Feim punts de llibre, a càrrec de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament. Plaça de la Catedral. Gratuït.

17.30 h: Princeses blaves i prínceps encantadors, contacontes a càrrec de Lídia Cua. Placeta del Roser. Gratuït.

18.30 h: Club de lectura juvenil: tot un any! Lectura de fragments de llibres, a càrrec dels membres del club de lectura juvenil de la Biblioteca Municipal, coordinats per Fàtima Anglada. Placeta del Roser. Gratuït.

20 h: Presentació dels llibres Sa cuina des poble de Menorca, 120 receptes essencials, a càrrec de l'autor, Bep Al·lès Salvà; Entre l'honor i la fidelitat, a càrrec de l'autor, Jaume Sastre, amb la col·laboració de Bep Al·lès i Silve Pons; i Mi primer libro de cocina menorquina, a càrrec de Silve Pons i Bep Al·lès. Placeta del Roser. Gratuït.

DIUMENGE 23 D'ABRIL

12 h: Ballades populars, a càrrec del Grup Folklòric Tramuntana i del Grup Folklòric Aires des Barranc d'Algendar. Plaça de la Catedral. Gratuït

18.30 h: Glosat a càrrec de Soca de Mots. Placeta del Roser. Gratuït.Entitats que hi participen


Fundació Vicent Ferrer, Aspanob, Foment Cultural de Menorca, Centre budista Dharma Kadam, Antiguitats Menorquines, Floristeria Marian, Associació Espanyola Contra el Càncer, Centre Artístic. 
Tornar