· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Fes-te voluntari de les festes de Sant Joan 2017; ja et pots inscriure

ImatgeSiguis d'allà on siguis, si et consideres santjoaner i tens ganes de col·laborar per la pervivència de la festa, pots fer-te voluntari de les festes de Sant Joan. Només has d'emplenar la butlleta d'inscripció que trobaràs al web i ens posarem en contacte amb tu. Ajudar en l'operatiu de fer passadís és una de les tasques més visibles dels voluntaris, però n'hi ha també d'altres. Tu decideixes amb quina vols col·laborar. T'hi apuntes?

L'any 2012 va néixer l'Associació de Voluntaris de Sant Joan de Ciutadella de Menorca amb l'objectiu de col·laborar amb l'operatiu de les festes per obrir un passadís de seguretat en els Jocs des Pla, per a fer-los més segurs i disminuir-hi el risc d'accidents. Aquesta és encara una tasca principal d'aquest col·lectiu de voluntaris que estima la festa, però també desenvolupen altres feines igual d'importants pel bon funcionament de les festes de Sant Joan. De fet, qualsevol persona pot ser voluntari i no participar-hi fent passadís, sinó que pot ajudar en altres coses si així ho desitja.

I és que, bàsicament, ser voluntari implica el compromís amb la preservació de l'essència de les festes de Sant Joan, dels valors que transmet i propicia. Els voluntaris intenten que tothom pugui viure i gaudir amb el seu particular Sant Joan sense perjudicar el conjunt, sense alterar la celebració dels actes i dels protocols que els regeixen, sense perdre el respecte que es mereixen els principals protagonistes de la festa, els caixers, els cavallers i els animals que munten.

Si us voleu convertir en voluntaris de Sant Joan, per tant, heu d'accedir al formulari d'inscripció o descarregar-vos el PDF editable i entregar-lo a l'Associació de Voluntaris o a l'Ajuntament de Ciutadella (al responsable de Protocol, Miquel Àngel Limón).

Tornar