Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El grup de fotgrafia FotoFinde exhibeix una mostra del seu treball a la sala municipal del Roser

- 20/04/2017 -
El col·lectiu d'aficionats a la fotografia digital que treballa amb la denominació FotoFinde presenta una mostra a Ciutadella demà divendres dia 21 d'abril, a la sala municipal del Roser (20h). La exposició romandrà oberta fins al dia 27 de maig.

El grup de fotgrafia FotoFinde exhibeix una mostra del seu treball a la sala municipal del Roser

ImatgeEl col·lectiu d'aficionats a la fotografia digital que treballa amb la denominació FotoFinde presenta una mostra a Ciutadella demà divendres dia 21 d'abril, a la sala municipal del Roser (20h). La exposició romandrà oberta fins al dia 27 de maig.

La història del grup de fotografia FotoFinde s'inicia el juliol de 2004, quan un parell d'amics van decidir d'intercanviar-se fotografies en format digital, i que acostumaven a prendre'ls els caps de setmana. Les presentaven en PowerPoint i se les remetien per correu electrònic. Prest s'hi van anar afegint altres aficionats, tant de Menorca com també de Mallorca, Barcelona i Madrid. Cada setmana s'editava i s'enviava una edició amb les corresponents creacions fotogràfiques.

A hores d'ara, el grup ha elaborat 221 edicions de les seves col·leccions per a l'intercanvi, una selecció de les quals forma el fons fotogràfic que es presenta ara a la consideració del públic ciutadellenc. 
Tornar