Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

La jubilació es el motiu del reconeixement de l' Ajuntament als treballadors Francesc Fedelich, Francisca Enrich i Cristòfol Riudavets

- 21/04/2017 -
Tres funcionaris amb llarg temps de servei municipal han assolit la jubilació, després de sumar, entre tots ells, més de seixanta anys d'activitat laboral. Així els ho ha reconegut l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, en un acte de comiat que ha tingut lloc al Saló Gòtic de la casa consistorial.

La jubilació es el motiu del reconeixement de l' Ajuntament als treballadors Francesc Fedelich, Francisca Enrich i Cristòfol Riudavets

ImatgeTres funcionaris amb llarg temps de servei municipal han assolit la jubilació, després de sumar, entre tots ells, més de seixanta anys d'activitat laboral. Així els ho ha reconegut l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, en un acte de comiat que ha tingut lloc al Saló Gòtic de la casa consistorial.

Es tracta de Cristòfol Riudavets Pons, que hi ha treballat en diverses responsabilitats entre el 1979, quan va ingressar a l'Ajuntament, i el 1987, com a primera etapa; i continuà després entre el 1996 i el 2017. Si ahir, dijous, rebia el reconeixement general pels més de trenta anys de serveis, el dia anterior havia rebut, a la Prefectura, la Creu del Mèrit Policial amb distintiu blanc, atès que una de les funcions que ha desenvolupat a l'Ajuntament ha estat la de policia local. Després hi ha tingut altres responsabilitats, com ara de cap de premsa i adscrit al Servei de Protocol, i, darrerament, de coordinador dels parquímetres.

Les altres dues persones jubilades són Francisca Enrich Pons, que ha treballat en els Serveis Socials entre el 1997 i el 2017; i Francesc Fedelich Salord, membre de la Brigada Municipal (2004-2017).

Tornar