Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella s'uneix al Dia Internacional dels Museus i programa diverses activitats del 16 al 20 de maig

- 09/05/2017 -
El món romà i l’Any Calbó seran els dos principals incentius per a la celebració del Dia Internacional dels Museus que, a Ciutadella, tindrà lloc del 16 al 20 de maig. A més, s’han previst dues jornades de portes obertes de les instal·lacions del bastió de sa Font.

Ciutadella s'uneix al Dia Internacional dels Museus i programa diverses activitats del 16 al 20 de maig

ImatgeCom cada any el Museu Municipal de Ciutadella s'uneix a la Celebració del Dia Internacional dels Museus, aquesta edició s'ha convocat amb el lema estatal Museos e historias controvertidas. Decir lo indecible en museos.

El món romà i l’Any Calbó seran els dos principals incentius per a la celebració del Dia Internacional dels Museus que, a Ciutadella, tindrà lloc del 16 al 20 de maig. A més, s’han previst dues jornades de portes obertes a les instal·lacions del bastió de sa Font amb un seguit d'activitats per nens i adults que es desenvoluparan al llarg del dissabte 20 de maig.

ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA AL MUSEU!

Quan?

Dijous, 18 de maig; i dissabte, 20 de maig.

Horari: Matins, de 10 a 14.30 h. I capvespres, de 18 a 21 h.Activitats destacades 


CIFUENTES AL MUSEU MUNICIPAL DE CIUTADELLA


Dimarts 16 de maig, a les 20 h, acte de presentació per part de Cristina Andreu, comissària de l’exposició del quadre Retrat del comte de Cifuentes, obra de Pasqual Calbó datada l’any 1783. Es farà al Museu Municipal, i serà gratuït per a les persones interessades.

CONSTRUÏM MOSAICS!

Dissabte 20 de maig a partir de les 11 h. Taller de construcció de mosaics per a fillets d’entre 7 i 14 anys, a les instal·lacions del Museu Municipal. Activitat gratuïta.

LA FUNDACIÓ DE ROMA. MITE O REALITAT?

Dissabte 20 de maig a les 19 h. Conferència, seguida d’un tast de vins romans (varietats elaborades seguint tractats de l’època), a càrrec de NURARQ. Les places són limitades, i caldrà inscripció prèvia al número de telèfon 971 38 02 97. Tindrà lloc també a les instal·lacions del Museu Municipal.

Tornar