Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Centre Municipal Universitari Horari d'atenció al públic
Matins: de dilluns a divendres 11 a 13h
Capvespres: Dimarts i dijous de 17 a 20 h.

Ubicació
Centre Municipal Universitari - Casa de Cultura 2n pis
c/ Hospital Sta. Magdalena, 1 
07760 Ciutadella de Menorca

971 38 63 32
Fax: 971 38 04 53

 cmu@ajciutadella.org

Segueix-nos!!

QUÈ ÉS?

El CMU és un centre gestionat i administrat des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella.
És un espai on l’usuari troba assessorament en la gestió i els tràmits administratius, informació diversa (estudis universitaris, habitatge, beques...) i ordinadors amb connexió a Internet per fer recerques i treballs. 

CONVENI AMB LA UNED I LA UOC

Estem en contacte i tenim un conveni amb aquestes universitats. 
UNED: www.uned.es
UOC: www.uoc.edu
UIB: www.uib.cat

PER A QUI ÉS ÚTIL?

És d’utilitat per a persones interessades a cursar estudis superiors, i per a persones que estudien a la universitat i han de realitzar consultes acadèmiques, recerques a Internet, treballs, etc.

QUÈ S'HI POT TROBAR

  • Recepció
Al CMU trobareu un assessor que us facilitarà informació sobre temes diversos (accés a la universitat, plans d’estudis, beques...). També us ajudarà en els tràmits de preinscripció i matriculació, especialment de les tres universitats amb les quals el Centre manté un conveni de col·laboració: la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universidad Nacional de Educación a Distancia.
Per altra banda, des del Centre es tramiten les preinscripcions a les universitats de Catalunya.
A més, des d’aquest servei s’ofereix suport en altres gestions com ara convalidacions, accés a la universitat (notes de tall, proves d’ingrés...). Finalment, en el Centre l’usuari té a la seva disposició informació sobre cursos de postgrau, beques, habitatge per a universitaris, etc.
  • Sala d'estudi
Aquest espai està destinat al treball, a l’estudi i als materials en suport paper. Els materials de què disposa el centre estan a disposició dels usuaris per a consulta dins les instal·lacions, no per a préstec. Es tracta de material didàctic cedit per les universitats amb les quals l’Ajuntament signà conveni (UIB, UOC, UNED).
  • Sala d'informàtica
Espai equipat amb sis ordinadors amb connexió a Internet per realitzar consultes relacionades amb el món universitari.
Per fer ús de les instal·lacions del Centre Municipal Universitari s’ha de presentar el carnet d’usuari. En principi no és necessari reservar hora prèviament; se segueix estrictament l’ordre d’arribada.

Tornar