Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Els grups municipals transmeten un missatge d'unió i suport als preparatius de seguretat fixats per a Sant Joan

- 12/06/2017 -

Tots els portaveus municipals de l'Ajuntament han volgut fer explícit un missatge d'unió i de suport als preparatius de seguretat de les festes. S'ha assenyalat que la celebració de Sant Joan del 2017 roman perfectament assegurada; i que e<strong>l grau de compliment de les mesures de seguretat s'ha situat en una proporció molt alta, potser com mai abans s'havia aconseguit.</strong>Tots els portaveus municipals de l'Ajuntament han volgut fer explícit un missatge d'unió i de suport als preparatius de seguretat de les festes. S'ha assenyalat que la celebració de Sant Joan del 2017 roman perfectament assegurada; i que el grau de compliment de les mesures de seguretat s'ha situat en una proporció molt alta, potser com mai abans s'havia aconseguit.

Els grups municipals transmeten un missatge d'unió i suport als preparatius de seguretat fixats per a Sant Joan

ImatgeTots els portaveus municipals de l'Ajuntament de Ciutadella han comparegut en roda de premsa per fer explícit un missatge d'unió i de suport als preparatius de seguretat que s'han fixat per a les properes festes de Sant Joan.

L'alcaldessa, Joana Gomila, ha explicat tot un seguit d'esforços que s'han duit a terme per tal d'aplicar al màxim les previsions que figuren en el Pla d'autoprotecció. I malgrat que enguany no es disposarà del cent per cent dels efectius de seguretat, de cap manera s'ha de creure que alguns actes de les festes podrien ser suspesos, o veure's limitats o alterats en el seu desenvolupament normal.

En aquest sentit, tant l'alcaldessa com els portaveus de totes les formacions polítiques han assenyalat que la celebració de Sant Joan del 2017 roman perfectament assegurada; i que, en tot cas, el grau de compliment de les mesures de seguretat s'ha situat en una proporció molt alta, potser com mai abans s'havia aconseguit.

Els portaveus han estat d'acord, idò, que la feina feta per l'equip de govern és satisfactòria i que la plena implantació de les mesures previstes en el Pla d'autoprotecció s'ha d'anar assolint de manera gradual, com així ho posen en relleu els anys immediatament passats. Cada any són més i millors els dispositius. 
Tornar