Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Localitats a les grades des Born i as Pla per a persones amb mobilitat reduïda

- 13/06/2017 -
 Amb motiu de les festes de Sant Joan, l'Ajuntament disposa d'un total de cinquanta localitats a les grades muntades a la plaça des Born i as Pla, que van destinades a les persones amb mobilitat reduïda i a les persones amb discapacitat per tal que puguin gaudir del Caragol des Born, i dels Jocs i de les Corregudes des Pla. Es poden sol·licitar, amb la documentació acreditativa pertinent, fins dia 21 de juny.

Localitats a les grades des Born i as Pla per a persones amb mobilitat reduïda

Imatge Amb motiu de les festes de Sant Joan, l'Ajuntament de Ciutadella disposa d'un total de cinquanta localitats a les grades muntades a la plaça des Born i as Pla, que van destinades a les persones amb mobilitat reduïda i a les persones amb discapacitat per tal que puguin gaudir del Caragol des Born, i dels Jocs i de les Corregudes des Pla.

Les persones amb mobilitat reduïda poden passar fins al dia 21 de juny per les dependències municipals de Serveis Socials, Ca sa Milionària, Camí de Maó 102, per tal de fer la petició per poder assistir-hi. S'ha de presentar la documentació que acrediti els greus problemes de mobilitat o un informe mèdic justificatiu.

Les persones amb discapacitat poden passar fins al dia 21 de juny per la Fundació de Persones amb Discapacitat Illa de Menorca, avinguda Palma de Mallorca 1, de Ciutadella, per tal de fer la petició per poder assistir-hi. Heu de presentar el full que justifica el grau de discapacitat.

Tornar