Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Casa de colònies des Pinaret

 Horari d'atenció al públic

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Ubicació
Àrea Socioeducativa
Patronat d'Escoles Infantils

Plaça des Born, 15
07760 Ciutadella de Menorca

971 48 41 63

Descripció general

Es tracta d’una edificació de dues plantes, amb un ample pati exterior i serveis sanitaris amb dutxes e
n un mòdul a part. Disposa de cuina amb equipament, menjador que es pot fer servir com a sala de tallers o reunions, habitacions comunitàries amb lliteres i capacitat per a 30 persones, i aula de natura annexa. Les instal·lacions també compten amb amples zones de pinar per fer activitats a l’aire lliure. Activitats i excursions

Les activitats que s’hi poden realitzar són: colònies d’estiu, estades escolars, tallers de natura i de manualitats, excursions, convivències, reunions, cursets i seminaris. 
Les excursions i els itineraris d’interès que es poden realitzar des d’allà són els següents: Santandria, cala Blanca, cap d’Artrutx, visita a Ciutadella (centre històric), naveta des Tudons, Son Catlar (poblat prehistòric i taula). Són interessants les coves prehistòriques de Santandria i les grutes de Parella a Cala Blanca.
  Ubicació

La casa de colònies des Pinaret està ubicada al km 2 de la carretera de Santandria, anant en direcció al cap d’Artrutx, i queda a l’esquerra de la carretera. Hi ha un indicador a l’entrada que assenyala les diferents àrees: recreativa, casal de colònies i aula de natura. Actualment no s’autoritzen acampades a la zona des Pinaret.
Des de Ciutadella s’hi pot anar a peu en 10-15 minuts; al costat de l’entrada hi ha una aturada d’autobús.
 Atenció

Actualment no s’autoritzen acampades a la zona des Pinaret.
Informació i reserves

La casa de colònies des Pinaret està en funcionament tot l’any. L’Ajuntament gestiona el casal durant els caps de setmana, els dies festius i les vacances escolars. Les reserves per a aquests dies s’han d’adreçar al Patronat d'Escoles Infantils.
La resta de la setmana i de l’any és la Conselleria d’Educació del Govern Balear qui gestiona el casal. Per a centres escolars les reserves es poden fer al telèfon 971 48 17 02.
Tornar