· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Casa de colònies des Pinaret

Tancat temporalment fins a nou avís per la crisi sanitària del COVID 

 Horari d'atenció al públic

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Ubicació
Àrea Socioeducativa
Servei d'Educació
Plaça des Born, 15
07760 Ciutadella de Menorca

971 38 10 50

educacio@ajciutadella.org

Com a mesures davant el COVID19 el parament de taula (gots, plats, coberts...) serà d'un sol ús i son els mateixos usuaris els que ho han de dur.
Per garantir la neteja dels espais les entrades seran a partir de les 11.00

 

Descripció general

Es tracta d’una edificació de dues plantes, amb un ample pati exterior i serveis sanitaris amb dutxes e
n un mòdul a part. Disposa de cuina amb equipament, menjador que es pot fer servir com a sala de tallers o reunions, habitacions comunitàries amb lliteres i capacitat per a 30 persones, i aula de natura annexa. Les instal·lacions també compten amb amples zones de pinar per fer activitats a l’aire lliure. Activitats i excursions

Les activitats que s’hi poden realitzar són: colònies d’estiu, estades escolars, tallers de natura i de manualitats, excursions, convivències, reunions, cursets i seminaris. 
Les excursions i els itineraris d’interès que es poden realitzar des d’allà són els següents: Santandria, cala Blanca, cap d’Artrutx, visita a Ciutadella (centre històric), naveta des Tudons, Son Catlar (poblat prehistòric i taula). Són interessants les coves prehistòriques de Santandria i les grutes de Parella a Cala Blanca.
  Ubicació

La casa de colònies des Pinaret està ubicada al km 2 de la carretera de Santandria, anant en direcció al cap d’Artrutx, i queda a l’esquerra de la carretera. Hi ha un indicador a l’entrada que assenyala les diferents àrees: recreativa, casal de colònies i aula de natura. Actualment no s’autoritzen acampades a la zona des Pinaret.
Des de Ciutadella s’hi pot anar a peu en 10-15 minuts; al costat de l’entrada hi ha una aturada d’autobús.
 Atenció

Actualment no s’autoritzen acampades a la zona des Pinaret.
Informació i reserves

La casa de colònies des Pinaret està en funcionament tot l’any. L’Ajuntament gestiona el casal durant els caps de setmana, els dies festius i les vacances escolars. Les reserves per a aquests dies s’han d’adreçar al Patronat d'Escoles Infantils.
La resta de la setmana i de l’any és la Conselleria d’Educació del Govern Balear qui gestiona el casal. Per a centres escolars les reserves es poden fer al telèfon 971 48 17 02.
Tornar