Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

La Comitiva des be visita l'Ajuntament en l'inici de les festes de Sant Joan 2017

- 18/06/2017 -
Una multitudinària i alegre rebuda de la Comitiva des be a la casa consistorial ha donat el tret de sortida de les festes de Sant Joan de 2017. Aquest diumenge, acomplint curosament la tradició protocol·lària, el Saló Gòtic ha obert les portes de bat a bat per iniciar la tanda de visites domiciliàries de la Junta de Caixers i l'homo des be per formalitzar la Convidada a les qualcades del 23 i 24 de juny vinent.

La Comitiva des be visita l'Ajuntament en l'inici de les festes de Sant Joan 2017

Imatge Una multitudinària i alegre rebuda de la Comitiva des be a la casa consistorial ha donat el tret de sortida de les festes de Sant Joan de 2017. Aquest diumenge, acomplint curosament la tradició protocol·lària, el Saló Gòtic ha obert les portes de bat a bat per iniciar la tanda de visites domiciliàries de la Junta de Caixers i l'homo des be per formalitzar la Convidada a les qualcades del 23 i 24 de juny vinent.

La Comitiva ha estat rebuda per la corporació municipal en ple, amb l'acompanyament d'una gran gernació de ciutadans i ciutadanes, a més de diverses institucionals dels ajuntametns menorquins, del Consell de Menorca i del Govern autonòmic de les Illes Balears.

Després de les preceptives salutacions a cada membre de la corporació, encapçalats per l'alcaldessa Joana Gomila, la Comitiva que presideix Gabriel de Salort Sintes, substitut del caixer senyor titular del bienni, ha passat a la sala de plens, enmig d'una expectativa d'esglais i somriures dels infants que volen acaronar les llanes blanques del benet.

Assaborit un ràpid i senzill refresc, servit per un equip de joves cambrers de la Fundació de Discapacitats, la Comitiva ha estat acomiadada de la casa consistorial empesa pels aplaudiments del públic..., camí de Cal Bisbe, i, després, tot seguit, cap a les altres 103 visites que han constituït la llarga i emotiva jornada del diumenge que precedeix Sant Joan.

Tornar