Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament soterra el cablejat de les línies elèctriques i de telefonia del carrer Lepant

- 19/06/2017 -
L’Ajuntament ha procedit al soterrament de les línies elèctriques i de telefonia del carrer Lepant amb un doble objectiu. Per una banda, amb aquesta actuació s’elimina l’impacte visual que provoca el cablejat aeri del subministrament de serveis ­ i, per l’altra, s’ha aconseguit retirar el pal de fusta que hi havia just al mig de la vorera d’aquest carrer.

L’Ajuntament soterra el cablejat de les línies elèctriques i de telefonia del carrer Lepant

19/06/2017

L’Ajuntament ha procedit al soterrament de les línies elèctriques i de telefonia del carrer Lepant amb un doble objectiu. Per una banda, amb aquesta actuació s’elimina l’impacte visual que provoca el cablejat aeri del subministrament de serveis ­ i, per l’altra, s’ha aconseguit retirar el pal de fusta que hi havia just al mig de la vorera d’aquest carrer, que dificultava el pas dels vianants i oferia una molt mala imatge a la zona de la Contramurada i la plaça des Pins.

El regidor d’Ordenament de la Ciutat, José López, recorda que feia més de vuit anys que hi havia el pal de fusta en aquesta vorera i que, amb aquest tipus d’obra de petita envergadura, l’equip municipal continua treballant per garantir el manteniment i la millora de la via pública a la ciutat.

Tornar