Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Comencen les obres de pavimentació del carreró Murillo

- 19/06/2017 -
L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Juan Mora SA les obres menors de pavimentació del carreró que connecta la carretera de Cap d’Artrutx amb els carrers Velázquez, Murillo i el camí de sa Caleta per un import total de 9.875,72 €.

Comencen les obres de pavimentació del carreró Murillo

19/06/2017

 L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Juan Mora SA les obres menors de pavimentació del carreró que connecta la carretera de Cap d’Artrutx amb els carrers Velázquez, Murillo i el camí de sa Caleta per un import total de 9.875,72 €. Concretament, l’actuació consistent en la col·locació d’una capa d’aglomerat asfàltic a banda i banda de tot el vial es duu a terme en el tram comprès entre la carretera de Cap d’Artrutx i el carrer Murillo, que és el que es troba en més mal estat.

Les màquines de l’empresa contractista ja estan fent les feines prèvies a la col·locació de l’asfalt i es preveu que en breu estigui enllestida aquesta actuació que els vesins de la zona reclamen des de fa més de vint anys. De fet, el carreró Murillo era l’únic de tota la barriada que no estava pavimentat. Des de la Regidoria d’Ordenament de la Ciutat, Manteniment de la Via Pública i dels Camins Rurals es destaca que l’adequació d’aquest tram és també important, ja que dóna accés a una zona d’equipament públic, concretament a l’aparcament de la Piscina Municipal Descoberta.

Tornar