Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Alumnes d'un institut d'Hamburg visiten l'Ajuntament en el marc d'un programa d'intercanvi

- 20/06/2017 -
Un total de quaranta-sis estudiants de tercer d'ESO de l'IES Mari Àngels Cardona i d'un altre institut homòleg d'Hamburg (Alemanya) han visitat la casa consistorial de Ciutadella en el marc d'un programa d'intercanvi que es duu a terme aquests dies per l'entorn urbà i pel medi rural de Ciutadella.

Alumnes d'un institut d'Hamburg visiten l'Ajuntament en el marc d'un programa d'intercanvi

ImatgeUn total de quaranta-sis estudiants de tercer d'ESO de l'IES Mari Àngels Cardona i d'un altre institut homòleg d'Hamburg (Alemanya) han visitat la casa consistorial de Ciutadella en el marc d'un programa d'intercanvi que es duu a terme aquests dies per l'entorn urbà i pel medi rural de Ciutadella.

Acompanyats per la professora Maria Josep Rabassa, els estudiants han estat rebuts per l'alcaldessa, Joana Gomila, que els ha informat sobre algunes qüestions del sistema educatiu que s'aplica a la nostra comunitat autònoma; i els ha animat a aprofitar les imminents festes de Sant Joan. Tant l'institut local com l'alemany han rebut sengles lots de llibres amb destinació a les respectives biblioteques escolars, amb una selecció de títols que contenen informació sobre la història de Ciutadella, les arts i la cultura popular.

Tornar