Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'operatiu de seguretat de Sant Joan, enllestit i a disposició de ser activat

- 22/06/2017 -
Amb una visita efectuada avui matí per l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i l'inspector en cap de la Policia Local, Ignasi Camps, l'operatiu de seguretat de les festes de Sant Joan 2017 s'ha donat per enllestit i en disposició de ser activat. El Centre de Coordinació Operativa de l'Administración Local (CECOPAL) serà activat demà al migdia. 

L'operatiu de seguretat de Sant Joan, enllestit i a disposició de ser activat

Imatge Amb una visita efectuada avui matí per l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i l'inspector en cap de la Policia Local, Ignasi Camps, l'operatiu de seguretat de Sant Joan 2017 s'ha donat per enllestit i en disposició de ser activat.

L'alcaldessa, acompanyada per dos regidors de l'equip de govern amb responsabilitatss directes sobre els preparatius de les festes, Josep Juaneda i Josep López, ha revisat es Pla, on es faran els Jocs el capvespre de Sant Joan, un dels indrets de major importància segons el Pla d'autoprotecció. Sobre el terreny, s'ha explicat la planificació d'atenció salnitària, així com també s'ha informat de les previsions de senyalització del carrerany pel qual els cavalls i cavallers hauran de fer les corregudes de l'ensortilla i d'altres habilitats eqüestres.

Una vegada més, l'alcaldessa demana a la població i a totes les persones que ens visitaran que visquin les festes amb l'alegria i la intensitat que Sant Joan demana, però sense menystenir les conductes de respecte a la tradició i a la seguretat personal de tothom. 
Tornar