Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El Nou de Juliol, en clau esportiva

- 28/06/2017 -
El servei d'Esports de l'Ajuntament ha fet públic el programa de la festa esportiva del Nou de Juliol d'enguany. Del dia 2 al 15 de juliol es duran a terme dotze proves en diverses modalitats esportives, com ara minimarató, cursa ciclista, una ecotravessia de natació, vòlei platja, triangular de waterpolo, triatló i tennis platja.

El Nou de Juliol, en clau esportiva

ImatgeEl servei d'Esports de l'Ajuntament ha fet públic el programa de la festa esportiva del Nou de Juliol d'enguany. Del dia 2 al 15 de juliol es duran a terme dotze proves en diverses modalitats esportives, com ara minimarató, cursa ciclista, una ecotravessia de natació, vòlei platja, triangular de waterpolo, triatló i tennis platja.

A més, s'hi ha previst el premi Imatgesport, en la segona edició, reservada a la projecció de vídeos vinculats al món de l'esport i del lleure, la col·leció dels quals serà visionada i avaluada dia 2 de juliol, a la porxada de la casa consistorial (21 h).

Val a recordar que les proves més emblemàtiques, segons la tradició del programa, seran la minimarató de dia 2 (19 h), tot cobrint el Circuit del Nou, i que arriba a la trentanovena edició. També és un clàssic la cursa ciclista, prevista igualment per a dia 2, a partir de les 16.30 h, organitzada per la Penya Ciclista de Ciutadella.

Relacionat amb l'època estival, el programa preveu, així mateix, la cursa nocturna de natació (dia 7), un triangular de waterpolo i un seguit d'especialitats de platja, com ara vòlei, tennis, una ecotravesia de sa Caleta a Santandria i un triatló, que es farà a la platja Gran (dia 9).

Programa de la festa esportiva del Nou de juliol

Tornar