Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament repararà la barana del pont de la platja Gran per a evitar el risc de despreniments

- 29/06/2017 -
La setmana que ve es duran a terme obres al pont de la platja Gran, consistents en la reparació de la barana de balustres d’aquell tram de la via pública. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha contractat les obres a l’empresa Albañilería J. López SL per un import total de 18.392 €

L'Ajuntament repararà la barana del pont de la platja Gran per a evitar el risc de despreniments

29/06/2017

La setmana que ve es duran a terme obres al pont de la platja Gran, consistents en la reparació de la barana de balustres d’aquell tram de la via pública. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha contractat les obres a l’empresa Albañilería J. López SL per un import total de 18.392 €.

L’actuació es durà a terme per fases, sense interrompre el pas normal dels vianants pel pont. I consistiran en la demolició i la substitució de les 270 balustres que es troben en més mal estat; en el rascat i pintat de la resta de les balustres; i la reparació de les fissures que hi ha al llarg de la barana.

El regidor encarregat del manteniment i de la millora de la via pública, José López, explica que es tracta d’una obra molt necessària per a evitar el risc de despreniments que ara presenta aquesta barana, a causa del mal estat de conservació. De fet, l’equip de govern ha volgut actuar amb diligència davant l’informe dels enginyers municipals, després que exposassin els perills que presenta aquesta barana del pont de la platja Gran.

Tornar