Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Agraïment a totes les persones que han fet possible un Sant Joan de 'Dalt de tot'

- 30/06/2017 -
L'alcaldessa, Joana Gomila, en nom de la corporació municipal, vol felicitar a totes les persones que amb la seva feina han contribuït decisivament al fet que les festes de Sant Joan 2017 s'hagin viscut de forma segura i sense incidents. Accediu a la notícia per llegir la carta d'agraïment.

Agraïment a totes les persones que han fet possible un Sant Joan de 'Dalt de tot'

ImatgeDesprés d'haver viscut unes festes de Sant Joan úniques per molts motius i abans de fer el balanç corresponent, volem fer una aturada per agrair a totes aquelles persones, entitats i institucions que hagin fet possible que aquest Sant Joan s'hagi viscut de forma segura, sense incidents greus, i, al mateix temps, ens hagin seguit emocionant.

En primer lloc, agrair a tots els que han fet possible implantar el dispositiu de seguretat de les festes de Sant Joan: al director tècnic, Ignasi Camps; als caps d'intervenció, Francesc Pallicer, José L. Taltavull i Luís Sánchez; a Bep Marquès, coordinador del grup d'informació, i a Rut Tomàs, responsable del grup de logística, per la seva dedicació abans i durant les festes. Als policies locals de Ciutadella, als de la resta de municipis de Menorca i als policies tutors de Mallorca, així com a la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i als bombers de Menorca, per la seva implicació i col·laboració en la seguretat de les festes.

Volem expressar el nostre agraiment, també, a totes aquelles persones que han participat en el dispositiu de seguretat amb relació a l'assistència sanitària, a tots els membres de Creu Roja, a l'IB-Salut i al 061, que han estat presents per atendre tot tipus d'incidències, amb l'aportació dels seus recursos humans i materials. La implicació de les totes les administracions ha fet possible la implantació dels diferents plans de seguretat de les festes. De la mateixa manera, volem agrair a tots els treballadors municipals la seva participació en les tasques de logística, com ara els del Servei de Cultura, la Brigada Municipal, el Servei de Comunicació i Protocol, i a altres que també hi han participat. La seva implicació ha estat imprescindible per tenir-ho tot preparat. Així com als fusters que van estar disponibles durant les festes.

L'Ajuntament de Ciutadella vol fer un especial agraïment a totes aquelles persones que, d'una manera o altra, s'impliquen en la festa d'una manera altruista. Són persones que renuncien a part de la festa en benefici de tots. I volem agrair a totes aquelles persones que fan possible tenir uns Jocs des Pla segurs, àgils i espectaculars, com ara els voluntaris de Sant Joan, que, any rere any, se sumen a treballar per preservar la nostra festa i que, gràcies a ells, avui Ciutadella és un exemple d'implicació i de compromís; al col·lectiu de l'ensortilla, la seva implicació i la consecució que Sant Joan no deixi de viure tots els actes de manera especial; als voluntaris del caixer senyor, que desenvolupen una feina imprescindible durant els Jocs des Pla i durant la resta de la festa; i al grup de voluntaris joves, la seva implicació, que demostra que els joves també s'estimen la festa i volen formar-ne part. Volem expressar un agraïment específic al conjunt de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Ciutadella, als voluntaris de Protecció Civil dels altres municipis de Menorca, i aquest any també als voluntaris de Protecció Civil dels municipis de Mallorca, que, un any més, s'han posat a disposició de les festes de Sant Joan, i han col·laborat en tot allò que ha fet falta.

A José Luis Febrer, per la seva feina de vetllar per uns Jocs des Pla on, per damunt de tot, hi ha la integritat física de les persones i dels cavalls; i a Bàrbara Fernández i Silve. A més, agraïm a les persones que han treballat molt intensament en la campanya de conscienciació per l'objectiu d'assegurar que Sant Joan no perdi la seva essència: al responsable de conscienciació, Llorenç Allès; a tots els centres educatius de primària que hi han participat de forma activa; a les persones que han treballat per dur a terme els tallers fets als instituts de secundària de tot Menorca; als comerços; a les empreses; a IB3, i a Ports IB, que han col·laborat en la difusió de cartells i fullets per transmetre les recomanacions de Sant Joan i mostrar el Sant Joan més especial.

Així mateix, volem agrair a la Junta de Caixers la seva feina per complir les recomanacions de seguretat i pel seu suport en tot moment; igual que als cavallers mateixos, per tenir un comportament exemplar. Tampoc ens volem oblidar d'agrair a tots els membres de la Banda Municipal de Ciutadella que, un any més, hagin aconseguit emocionar amb la seva música durant els diferents actes, una música que fa esclatar d'emoció i sentiment a tot un poble.

Finalment, agraïm al poble de Ciutadella, que, un any més, ha sabut viure la festa de la millor manera, i que ha estat exemple per a tots els visitants que han volgut acompanyar-nos i conèixer la festa. Són moltes les persones que, anònimament, fan que Sant Joan sigui únic; com per exemple, tots aquells veïns que obren les seves portes, totes aquelles persones que s'ocupen que Ciutadella mostri la seva millor cara, totes aquelles famílies que treballen perquè els protagonistes puguin gaudir de la festa...

Sant Joan és un vertader exemple que demostra que la implicació de moltes persones i de moltes accions fa que tinguem la millor festa, i que la suma de tots ens fa créixer com a poble.

Moltes gràcies!

Joana Gomila

Alcaldessa de Ciutadella

Tornar