Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Mostra d’escultures de Cristina Sintes al Roser

- 06/07/2017 -
L’artista ciutadellenca Cristina Sintes Cardell exposa a la sala municipal del Roser la seva mostra d’escultures titulada Vides.  Es tracta de deu talles de grans dimensions, treballades en fusta i formalment dedicades a l’anatomia humana. La mostra serà clausurada el proper dia 5 d’agost.

Mostra d’escultures de Cristina Sintes al Roser

L’artista ciutadellenca Cristina Sintes Cardell exposa a la sala municipal del Roser la seva mostra d’escultures titulada Vides. Es tracta de deu talles de grans dimensions, treballades en fusta i formalment dedicades a l’anatomia humana.

Els visitants, en contemplar cadascuna de les peces, hi trobarà de manera constant l’estudi del bust. I, així, Cristina Sintes els posarà en contacte amb la senectut, amb la candidesa de la mirada d’un mim, amb l’explotació laboral infantil a les mines, amb la duresa d’un mariner colrat o amb la mirada tendra i adolescent d’un jove d’una tribu africana, de raça negra i ulls lluminosos. És una exposició més tost infreqüent a Menorca però magnífica, per com molt pocs artistes insulars es dediquen a la modalitat de l’escultura.

La mostra serà clausurada el proper dia 5 d’agost.

Sala municipal d'exposicions el Roser Ciutadella de Menorca

Del 6 de juliol al 5 d'agost de 2017


Horari 

De dilluns a dissabte:

Matins, d'11 a 13:30 h

Capvespres, de 18 a 21:30 h

Etiquetes relacionades

Cultura
Tornar