· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Els participants al taller sobre el futur ús de Ca Savi aposten per ubicar-hi un centre cívic

- 18/07/2017 -
La trentena d'assistents al taller convocat el passat dissabte pel Consell Insular de Menorca per definir el futur de Ca Savi van coincidir en demanar que l'equipament es dediqués a acollir activitats obertes a tots els públics, sota la fórmula d'un centre cívic i cultural. Segons els assistents, es tractaria del primer centre del seu tipus en tota l'illa.

Els participants al taller sobre el futur ús de Ca Savi aposten per ubicar-hi un centre cívic

18/07/2017

La Casa de Cultura de Ciutadella va ser l'escenari d'un intens taller de debat sobre Ca l'Avi celebrat el passat dissabte 15 de juliol. Hi van assistir 29 persones en representació dels diversos grups i entitats amb interès en el fet que aquest espai generi un nou dinamisme ciutadà al centre de Ciutadella.

A debat, hi havia les 34 propostes recollides durant el concurs d'idees del procés participatiu, que es van presentar durant la primera part del taller. A continuació, els assistents es van distribuir en tres grups per tal de debatre, per separat, quin ús futur consideraven més adequat, tenint en compte totes les aportacions del concurs d'idees. Els tres grups van coincidir en reclamar que l'espai de Ca l'Avi es destinés a acollir el que podria ser el primer centre cívic de l'illa: un equipament on la ciutadania i les entitats de Menorca poguessin realitzar tallers, cursos, activitats culturals i artístiques a l'abast de totes les edats, generant així activitat durant tot l'any a la zona.

Tot i que el debat va deixar alguns serrells oberts, com el detall de les activitats a realitzar o el model de gestió futura, la Consellera de Serveis Generals i Participació, Cristina Gómez, va cloure el taller agraint la qualitat de les aportacions, mostra de la intel·ligència col·lectiva i de l'interès de totes les persones assistents per afavorir l'entesa i la col·laboració en la cerca de solucions compartides.

El procés participatiu segueix obert, i clourà el proper 27 de juliol a les 19:30h amb la presentació dels resultats i la valoració que en fa el Consell Insular. Podeu seguir informats del procés a través del web participacio.cime.es


Etiquetes relacionades

Participació ciutadana
Tornar