· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ajuntament i clubs esportius valoren molt positivament el programa de formació d'Eduquem amb l'Esport i aposten per la seva continuïtat

- 19/07/2017 -
L'Ajuntament valora molt positivament que la majoria dels clubs del municipi estiguin ja adherits a un programa que permet treballar conjuntament per una bona formació esportiva. Els pilars fonamentals són fomentar una formació integral i promoure un procés adequat a les necessitats dels fillets i filletes, i evitar l'especialització prematura.

Ajuntament i clubs esportius valoren molt positivament el programa de formació d'Eduquem amb l'Esport i aposten per la seva continuïtat

19/07/2017

 L'Ajuntament vol agrair a la pràctica majoria de clubs esportius del municipi la seva implicació en Eduquem amb l'Esport, perquè així es demostra que creuen i volen apostar per una formació esportiva basada en l'adquisició dels valors educatius.

Un dels compromisos que han adquirit els clubs amb l'adhesió al programa és el respecte del procés d'aprenentatge dels fillets i filletes que, d'acord amb les recomanacions dels professionals, es planteja un treball motriu per als infants que tenen entre 3 i 5 anys, un treball multiesportiu per als de 6 i 7 anys, i una formació esportiva específica a partir dels 8 anys, sempre vetllant pel treball en valors educatius.

L'Ajuntament valora molt positivament que la majoria dels clubs del municipi estiguin adherits al programa, ja que açò permet treballar conjuntament i posar les bases d'una bona formació esportiva. Els pilars fonamentals del programa són fomentar una formació integral i promoure un procés adequat a les necessitats dels fillets i filletes, i evitar l'especialització prematura.

Al mateix temps, els clubs fan una valoració molt positiva del programa, després del primer any d'implantació, en el qual s'ha fet una feina important per iniciar el projecte; i estan convençuts que, en aquesta segona temporada ja hi haurà cert coneixement per part de les famílies sobre el programa mateix.

Des del Servei d'Esports es manifesta també la satisfacció en incorporar altres clubs al programa, com és el cas del Club Bàsquet Boscos.

Per altra banda, lamenta la sortida del programa del club Atlètic Ciutadella per no creure-hi.

L'Ajuntament treballarà conjutament amb els tres clubs de futbol que sí que segueixen en el programa, Penya Ciutadella, Sami i Dosa, per tal de dissenyar una estratègia per conscienciar els pares i mares de la importància de respectar el procés d'aprenentatge dels més petits.


Etiquetes relacionades

Esports
Tornar