Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella posa en funcionament un nou servei de menjador escolar d'estiu

- 27/07/2017 -
Un total de 35 famílies de Ciutadella es beneficien aquest estiu del nou servei de menjador escolar que s'ofereix durant els mesos de juliol i agost al CEIP Pere Casasnovas i al CEIP Margalida Florit. Una nova línia d'ajuts dirigida a famílies amb situació de vulnerabilitat, per un import màxim de 40.363'12 €, permetrà que aquest estiu 22 infants de families usuàries dels Serveis Socials puguin accedir al menjador.

Ciutadella posa en funcionament un nou servei de menjador escolar d'estiu

27/07/2017

Un total de 35 famílies de Ciutadella es beneficien aquest estiu del nou servei de menjador escolar que s'ofereix durant els mesos de juliol i agost al CEIP Pere Casasnovas, gestionat per l'Associació Biosport, i al CEIP Margalida Florit, gestionat per l'Associació Culturaactiva.

Des de l'Ajuntament de Ciutadella es fa una valoració molt positiva de la posada en marxa dels menjadors durant les vacances escolars pel fet que respon a les famílies que durant aquests mesos treballen i han de conciliar vida laboral i familiar, així com garanteix la cobertura de les necessitats d’alimentació infantil durant l'estiu, amb l'objectiu de prevenir possibles situacions de dèficit alimentari.

L'Ajuntament signarà un conveni amb el Consell Insular per una nova línia d'ajuts dirigida les famílies que es troben en situacions vulnerables, per un import màxim de 40.363'12 €. Aquest estiu, un total de 22 infants de famílies usuàries dels Serveis Socials del municipi es beneficiaran d'aquestes prestacions econòmiques, que permetran que els infants de famílies amb situacions vulnerables puguin accedir a aquest nou recurs.

Tornar