Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament i Mercadona renoven el conveni per a la donació de productes de primera necessitat

- 28/07/2017 -
Amb l'acord de col·laboració la cadena de supermercats es compromet a donar una tona d'aliments de primera necessitat al Servei d' Atenció Social. L'alcaldessa Joana Gomila ha agraït "la col·laboració desinteressada de Mercadona, que demostra el compromís d'aquesta empresa amb la donació d'aliments, i que redundarà entre les persones més necessitades".

L'Ajuntament i Mercadona renoven el conveni per a la donació de productes de primera necessitat

28/07/2017

Mercadona ha renovat l'acord de col·laboració anual amb l'Ajuntament de Ciutadella mitjançant el qual es compromet a donar una tona d'aliments de primera necessitat a l'Àrea de Serveis Socials de Ciutadella, en funció de les necessitats concretes que aquests detectin, per distribuir-los entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més necessitades del municipi. L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i la responsable de Relacions Externes de Mercadona a les Illes Balears, Bàrbara Ordás, han rubricat aquest divendres l’acord.

Durant la signatura, des de Mercadona, s'ha agraït la feina i la dedicació al servei dels més necessitats que es duu a terme a través de l'Àrea de Serveis Socials. En aquest sentit, l'alcaldessa Joana Gomila ha agraït "la col·laboració desinteressada de Mercadona, que demostra el compromís d'aquesta empresa amb la donació d'aliments, i que redundarà entre les persones més necessitades de Ciutadella".

Mercadona també va col·laborar a les Illes Balears amb donacions de més de 107 tones d'aliments durant el 2016 al Banc d'Aliments de Mallorca, als bancs municipals de Maó i Ciutadella a Menorca, a Càritas Diocesana d'Eivissa i Formentera, al Menjador Social d'Inca gestionat per Càritas Diocesana de Mallorca i al Menjador Social de Ca l'Ardiaca gestionat per Es Refugi a Palma. Dins de les accions de compromís social, Mercadona col·labora des de fa anys amb diferents institucions i organitzacions benèfiques de tot Espanya, com bancs d'aliments, Càritas Diocesana, Creu Roja i més de 120 menjadors socials. El 2016, Mercadona va donar més de 6.500 tones d'aliments, el que equival a més de 108.000 carros de compra.

Tornar