Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Can Saura ha quedat recuperat per a la cultura

- 01/08/2017 -
Amb l'acte de presentació del programa de mà de la Diada d'Estiu de Cultura, l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha donat per recuperat formalment per a la cultura l'edifici municipal de Can Saura. 

Can Saura ha quedat recuperat per a la cultura

01/08/2017

Amb l'acte de presentació del programa de mà de la Diada d'Estiu de Cultura, l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha donat per recuperat formalment per a la cultura l'edifici municipal de Can Saura. Acaben així ben bé quinze anys d'obres de restauració i, darrerament, d'incerteses pel que fa als usos a què convenia reservar-lo, quan un equip de govern anterior havia compromès la propietat per instal·lar-hi la seu dels jutjats.

D'aquesta manera —ha volgut remarcar l'alcaldessa—, s'ha donat compliment a una previsió electoral d'aconseguir que l'emblemàtic immoble del carrer del Santíssim veiés acabades les resformes i que, alhora, esdevingués un espai d'equipament cultural, en sintonia amb una demanda social molt important.

La primera manifestació d'quests usos culturals, justament, tindrà lloc aquest proper cap de setmana, amb la celebració de la Diada d'Estiu de Cultura, que preveu desenvolupar un llarg seguit d'esdevemients de caràcter poètic, musical, pictòric, fotogràfic, etc.. La planta baixa i el pati de Can Saura, idò, seran el marc d'acollida de l'atepeït programa la tarda del divendres, dia 4, i tot el dissabte dia 5 en horari de matí i capvespre.

Una de les cites especialment remarcables del programa —ha dit el regidor Josep Juaneda— serà la trobada d'Illanvers, que tindrà lloc al pati dia 4 (21'30h), amb una temàtica poètica dedicada a l'exili. Enguany, com a novetat, combinarà el recital poètic i la música, amb la demostració de pintura en viu. A més, s'hi oferirà la recopilació editada dels poemes que hi seran llegits. Gràcies a una col·laboració de la Fundació Rubió Tudurí Andrómaco, el poemari ha estat editat a disposició d'Illanvers, tot formant part de la històrica col·lecció Xibau de l'IME.


Etiquetes relacionades

Cultura Activitats
Tornar