Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Solidaritat amb ASPANOB

- 08/08/2017 -
L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, en representació del municipi però també a títol personal, ha volgut demostrar la solidaritat amb ASPANOB, l'associació balear que agrupa als pares i mares amb fillets malalts de càncer.

Solidaritat amb ASPANOB

Imatge08/08/2017

L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, en representació del municipi de Ciutadella però també a títol personal, ha volgut demostrar la solidaritat amb ASPANOB, l'associació balear que agrupa als pares i mares amb fillets malalts de càncer.

D'entre els més de 200 persones individuals i d'empreses menorquines que han patrocinat la jornada de vint-i-quatre hores de natació solidària, s'hi ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Ciutadella, tot aportant la solidaritat que l'entitat assistencial mereix en nom de la població de ponent.

Del passat divendres de capvespre al dissabte, també de capvespre, i en horari ininterromput, un seguit de 195 nedadors i nedadores han fet relleus a la piscina municipal des Mercadal, fins a recórrer un total de 62.725 metres (més de 62 quilòmetres), acomodant-se a qualsevol estil i modalitat de natació. Amb el patrocini corresponent que tenien els esportistes espontanis, l'entitat ha pogut recollir ben bé 6.000 euros per ajudar a les finances que l'acció assistencial d'ASPANOB comporta.

ASPANOB, una vegada més, se sent recolzada i protegida per la reacció espontània que les persones i les institucions de Menorca demostren davant les seves iniciatives solidàries.


Etiquetes relacionades

Entitats i associacions
Tornar