Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L’Ajuntament formalitza les primeres cessions d’espais a entitats culturals

- 08/08/2017 -

En compliment de l’acord de cessió d’espais a entitats culturals del municipi, l'Ajuntament ha formalitzat avui els primers casos <strong>a favor del Cercle Artístic (seccions d’escacs i foto-club) i de l’associació de jazz</strong>.En compliment de l’acord de cessió d’espais a entitats culturals del municipi, l'Ajuntament ha formalitzat avui els primers casos a favor del Cercle Artístic (seccions d’escacs i foto-club) i de l’associació de jazz.

L’Ajuntament formalitza les primeres cessions d’espais a entitats culturals

Imatge08/08/2017

En compliment de l’acord de cessió d’espais a entitats culturals del municipi, l'Ajuntament ha formalitzat avui els primers casos <strong>a favor del Cercle Artístic (seccions d’escacs i foto-club) i de l’associació de jazz</strong>.L'Ajuntament de Ciutadella, en compliment de l’acord de cessió d’espais a entitats culturals del municipi, ha formalitzat avui els primers casos a favor del Cercle Artístic (seccions d’escacs i foto-club) i de l’associació de jazz.

Cal recordar que en un recent ple de l’Ajuntament, la corporació va aprovar una proposta de l’àrea de Participació, dirigida per la regidora Laura Anglada, per tal disposar d’un conveni marc de col·laboració per a la cessió d'ús d'un local amb les associacions sense ànim de lucre.

El pla té l’objectiu de promoure el món associatiu de Ciutadella, atendre les necessitats específiques de les associacions, i donar suport a les entitats i organitzacions que duen endavant programes, projectes i actuacions que reverteixen en benefici de la comunitat. Aquest és un dels principis de la Carta de ciutats educadores que Ciutadella va firmar l'any 1999 i a partir de la qual va entrar a formar part de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores.

Com que l'Ajuntament disposa, en efecte, d’un nombre determinat d’espais, l’acord permet assegurar que les associacions puguin desenvolupar-hi les seves activitats, i, en conseqüència, es pot donar continuïtat als seus objectius que persegueixen les entitats beneficiàries.

Tornar