Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Bechtold, el gran pintor abstracte d'Eivissa es presenta a Menorca

- 11/08/2017 -
Erwin Bechtold, un dels grans representants vius de l'art abstracte i informalista d'Europa. El públic podrà visitar l'exposició fin el proper dia 30 de setembre a la sala del Roser a Ciutadella

Bechtold, el gran pintor abstracte d'Eivissa es presenta a Menorca

Imatge11/08/2017

A la sala municipal del Roser roman l'obra pictòrica de l'artista alemany, durant més de seixanta anys resident a Eivissa, Erwin Bechtold, un dels grans representants vius de l'art abstracte i informalista d'Europa.

La mostra ha estat portada a Ciutadella per la conselleria de Cultura del Govern de les Illes Balears, amb el suport de l'Ajuntament de Ciutadella i del Consell Insular de Menorca. És la primera vegada que l'autor, en el curs de la seva dilatada carrera, exposa a la nostra illa. Just aquest és un dels aspectes que més s'han volgut remarcar per part de les autoritats institucionals. Resulta significatiu que la Comunitat Autònoma de les Illes Balears visqui el fenomen de no poder assegurar que tots els territoris gaudeixin de les obrers de creativitat de molts artistes natius o residents. L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, així ho ha considerat també, tot lamentant-se que no hi hagi prou intercanvis culturals de les illes entre si.

Però Bechtold, amb la seva obra del Roser, ve a posar un fre a la tendència, tot oferint als menorquins una selecció de les seves peces més representatives de la producció dels anys 2000 a 2017. L'autor, en agrair l'oportunitat de presentar-se a Menorca, ha volgut insistir en una idea motriu que sempre l'acompanya com a pintor: "L'art —ha dit— és el símbol de la llibertat de les persones".

El públic podrà visitar l'exposició fin el proper dia 30 de setembre.

Horari de visita: de dilluns a dissabte, d'11 a 13:30 i de 18 a 21:30 h. Diumenges i festius, tancat. 

Etiquetes relacionades

Cultura Activitats
Tornar