· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'esport mou Ciutadella, esport infantil per a tothom

- 28/08/2017 -
Per a la temporada esportiva 2017-2018 l'Ajuntament presenta una nova proposta esportiva que pretén conviure amb l'actual oferta que clubs, entitats i empreses ofereixen als nostres fillets i filletes en edat escolar. Les dates d'inscripcions són del 4 al 8 de setembre pels alumnes del curs passat i a partir de dia 18 pels nous alumnes.

L'esport mou Ciutadella, esport infantil per a tothom

Imatge28/08/2017

Per a la temporada esportiva 2017-2018 l'Ajuntament presenta una nova proposta esportiva que pretén conviure amb l'actual oferta que clubs, entitats i empreses ofereixen als nostres fillets i filletes en edat escolar. Les dates d' inscripcions són del 4 al 8 de setembre pels alumnes del curs passat i a partir de dia 18 pels nous alumnes.

El model esportiu està inspirat en el projecte Ciutadella Ciutat Educadora,

i prioritza dos aspectes:

- La salut i el benestar dels nostres fills i filles, amb una metodologia esportiva basada en una pràctica esportiva variada i que agradi a tots, amb independència del rendiment.

- La voluntat de seguir la legislació esportiva autonòmica, que promou en l'edat escolar (fins als 15 anys) una pràctica multiesportiva i la inclusió dels valors esportius.

L'Ajuntament convida clubs i famílies a participar en EDUQUEM AMB L'ESPORT, com a proposta que ha de conviure amb altres propostes igual de vàlides dins el nostre municipi.Aquest curs, a causa dels diversos canvis en els formats d'algunes activitats, les inscripcions es portaran a terme al Pavelló Municipal d'Esports o a les diferents Entitats Esportives que s'han acollit al Programa Eduquem amb l'Esport.

En la informació específica de cada activitat que vos detallam a continuació podreu veure on es pot fer la inscripció de cada una d'elles.

Per les activitats pròpies de l'Àrea d'Esports les dates i requisits necessaris seran els següents:

LLOC: Oficines del Pavelló Municipal d'Esports

DATES: Pels alumnes del curs passat (2016-17):

del 4 al 8 de setembre

Pels nous alumnes del curs 2017-18:

a partir del 18 de setembre

(fins que hi quedin places)

HORARI: 9.30 - 13.00 h / 16.30 - 19.30 h


Etiquetes relacionades

Esports Educació Joventut
Tornar