Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament engega la Guia del voluntariat per a fomentar la participació social i solidària de la ciutadania

- 01/09/2017 -
La iniciativa pretén aglutinar informació sobre totes les associacions que necessiten persones voluntàries per col·laborar en les tasques de la mateixa entitat i, d'altra banda, vol facilitar a totes les persones interessades a fer voluntariat informació sobre en quines associacions o programes pot col·laborar.

L'Ajuntament engega la Guia del voluntariat per a fomentar la participació social i solidària de la ciutadania

Imatge01/09/2017

L'Ajuntament, a través del Servei de Participació Ciutadana i Projecte de Ciutat, vol posar en marxa una GUIA DE VOLUNTARIAT amb l'objectiu de fomentar el voluntariat com a expressió de la participació social i solidària de la ciutadania en la construcció d'un municipi millor. Així, per una banda, la Guia pretén aglutinar informació sobre totes les associacions que necessiten persones voluntàries per col·laborar en les tasques de la mateixa entitat i, d'altra banda, vol facilitar a totes les persones interessades a fer voluntariat informació sobre en quines associacions o programes pot col·laborar.

A través d'aquesta GUIA l'Ajuntament vol contribuir a donar a conèixer i a enfortir el treball de les entitats del municipi que fan una important aportació al Projecte de ciutat, tot enriquint la vida social, cultural, esportiva, veïnal... I també vol facilitar la implicació d'aquelles persones que, d'una manera solidària i altruista, volen participar a millorar i dinamitzar la nostra ciutat.

Així, totes aquelles ENTITATS I ASSOCIACIONS que vulguin sortir en aquesta GUIA ens haurien de fer arribar el formulari adjunt omplert abans del proper 27 de setembre. L'objectiu és que, un cop recollides totes les propostes de voluntariat, es faci difusió de la GUIA durant el mes d'octubre. Es té previst revisar i actualitzar la GUIA anualment.

Atès que, per figurar a la Guia de Voluntariat, les entitats han d'estar inscrites en el Registre Municipal d'Associacions, es recomana que totes les associacions no inscrites facin el tràmit per sol·licitar-ho. Per tenir més informació respecte al tema i també sobre la Guia de Voluntariat, us podeu adreçar a l'adreça de correu electrònic: projectedeciutat@ajciutadella.org o al telèfon 971 38 10 50 (ext. 202).


Etiquetes relacionades

Ajuntaments Participació ciutadana
Tornar