Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Obert el termini per a matricular-se al Centre Municipal d'Art

- 04/09/2017 -
El Centre Municipal d'Art continua la seva aposta per oferir una oferta formativa artística de la ciutat amb una programació original i de qualitat, perquè pugueu iniciar-vos o aprofundir en la pràctica i el coneixement de les arts plàstiques. Les matrícules per als diferents tallers que us oferim des del CMAC per a aquest curs estan obertes des d'avui i duraran tot el curs mentre hi hagi disponibilitat de places. Aquestes es tramitaran exclusivament des del Centre Municipal d'Art, situat al carrer des Seminari 5, en horari de secretaria (matins, de 10 a 13.30 h; i capvespres, de 18 a 21 h).

Obert el termini per a matricular-se al Centre Municipal d'Art

Imatge04/09/2017

El Centre Municipal d'Art de Ciutadella continua la seva aposta per oferir una oferta formativa artística de la ciutat amb una programació original i de qualitat, perquè pugueu iniciar-vos o aprofundir en la pràctica i el coneixement de les arts plàstiques. És per açò que el programa de cursos i activitats que presentam recull disciplines artístiques diverses i una àmplia oferta educativa a partir dels 3 anys.

Com cada any, el Centre Municipal d’Art ofereix una variada i àmplia oferta de tallers i programes educatius: dibuix i pintura, ceràmica i escultura, modelat amb fang i talla de fusta, fotografia, gravat, restauració, paper maixé i una sèrie de monogràfics molt interessants de durada variable. A més, amb el programa Conciliart s’amplia i complementa l’oferta d’activitat educativa durant les vacances escolars de Nadal, Setmana Santa i durant els mesos d’estiu amb el Club d’Estiu del CMAC.

Les matrícules per als diferents tallers que us oferim des del CMAC per a aquest curs 2017/2018 estaran obertes a partir del dia 4 de setembre i duraran tot el curs mentre hi hagi disponibilitat de places. Aquestes es tramitaran exclusivament des del Centre Municipal d'Art, situat al carrer des Seminari 5, en horari de secretaria (matins, de 10 a 13.30 h; i capvespres, de 18 a 21 h). Podreu consultar i escollir d'entre totes les possibilitats la que millor s'adapti a les vostres.Etiquetes relacionades

Activitats Joventut
Tornar