Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El programa Obrint Portes 2017-2018, en marxa

- 11/09/2017 -
L'Ajuntament ha presentat als centres docents del municipi les previsions del programa Obrint Portes 2017-2018. Va adreçat a tots els alumnes, des d'infantil fins a batxillerat. En el marc de Ciutat Educadora i de Ciutat Amiga de la Infància, Obrint Portes vol desenvolupar valors educatius, de prevenció, de valors i drets dels infants. La d'enguany és la dinovena edició.

El programa Obrint Portes 2017-2018, en marxa

Imatge11/09/2017

Les àrees d'Educació i de Participació han presentat als centres docents del municipi les previsions del programa Obrint Portes 2017-2018. Va adreçat a tots els alumnes, des d'infantil fins a batxillerat

En el marc de Ciutat Educadora i de Ciutat Amiga de la Infància, Obrint Portes vol desenvolupar valors educatius, de prevenció, de valors i drets dels infants. La d'enguany és la dinovena edició.

Com és ja costum, els estudiants interessats hi trobaran propostes en el camp de les llengües estrangeres, castellà i català, tallers d'escriptura creativa, història de Menorca, tertúlies literàries dialògiques, astronomia, grafologia, economia domèstica i personal, papiroflèxia, fotografia, jardineria, llatra, costura, balls de saló o iniciació al teatre.

També s'hi ofereixen rutes per Menorca, descobertes i interpretació del paisatge, itineraris de prehistòria i història menorquina, descoberta territorial i de la geologia.

L'oferta es compon de 50 tallers, repartits en 6 blocs temàtics, que aniran a càrrec de 27 experts.

La pàgina del programa, per a les persones interessades, ja està activa al web municipal. La podeu consultar a www.obrintportes.org


Etiquetes relacionades

Educació
Tornar