Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Gaudeix d'un Fosquet a Can Saura

- 11/09/2017 -
L'Ajuntament proposa a la ciutadania per aquest diumenge fruir d'un Fosquet a Can Saura: un programa d'activitats lúdiques i artístiques a les dependències de Can Saura Miret, recentment recuperat com a equipament cultural per a la ciutat. D'una banda, s'hi proposa una exposició dedicada al patrimoni. I, de l'altra, un concert musical.

Gaudeix d'un Fosquet a Can Saura

11/09/2017

Aquest diumenge l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella proposa a la ciutadania fruir d'un Fosquet a Can Saura: un programa d'activitats lúdiques i artístiques a les dependències de Can Saura Miret, recentment recuperat com a equipament cultural per a la ciutat. D'una banda, s'hi proposa una exposició dedicada al patrimoni. I, de l'altra, un concert musical.

Així, a les 19.30 h, s'hi farà una visita guiada a la nova exposició Patrimoni oblidat, memòria literària, a càrrec de Josep Santesmasses, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, que ha comptat amb la col·laboració de l'IME. En un seguit de plafons, la mostra ofereix una selecció de fotografies i gravats de diversos elements artístics i arquitectònics de les terres de l'àrea lingüística catalana, que, tot i haver-se perdut, encara ens en queda la memòria literària, com a forma de preservació dels béns afectats.

A les 20 h, en el pati de Can Saura, hi haurà un concert del cantautor valencià Andreu Valor, dins la gira de celebració dels seus primers dos anys de camí en solitari (2017) i en els quals ha editat cinc discs: Entre les nostres mans (2010), A l'ombra de l'obscuritat (2012), Malgrat la pluja (2013), Coinspiracions (amb Joan Amèric, 2015) i Bandautòrium (2016).

Totes dues propostes culturals del Fosquet a Can Saura són obertes i gratuïtes.


Etiquetes relacionades

Cultura
Tornar