Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella cedeix dos pisos a la Fundació per a Persones amb Discapacitat pel servei d'habitatge supervisat

- 21/09/2017 -
L'Ajuntament ha acordat amb la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca l'ús gratuït i temporal de dos pisos de titularitat municipal per a la implantació del servei d'habitatge supervisat per a persones amb discapacitat del municipi. Els dos pisos donaran possibilitat a estades definitives per a 4-6 usuaris amb necessitat de suport intermitent i/o de baixa intensitat però amb necessitats d'atenció de tipus assistencial.

Ciutadella cedeix dos pisos a la Fundació per a Persones amb Discapacitat pel servei d'habitatge supervisat

Imatge21/09/2017

L'Ajuntament de Ciutadella ha impulsat un important conveni de col·laboració amb la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, mitjançant el qual es farà la cessió de l'ús gratuït i temporal de dos pisos de titularitat municipal per a la implantació del servei d'habitatge supervisat per a persones amb discapacitat de la nostra població.

Aquest pla de cessió d'habitatges neix en el fet que, el juny de 2016, la Fundació va fer arribar a la Regidoria de Serveis Socials una valoració de la necessitat de la cessió dels pisos esmentada. En les consideracions que s'hi recollien, el tècnic de la Fundació hi manifestava, en efecte, la necessitat d'arribar a oferir aquesta mena de servei en el municipi, amb la modalitat d'habitatges supervisats per a persones amb diagnòstic de malaltia mental greu i crònica.

L'Ajuntament va avaluar la qüestió de manera favorable, tot proposant fer efectiva la cessió, a favor de la Fundació, dels dos habitatges de què disposa a l'avinguda de Palma de Mallorca, just a la cantonada amb el Camí Vell de Maó.

La cessió dels dos pisos a la Fundació donarà resposta i possibilitarà estades definitives per a 4-6 usuaris amb necessitat de suport intermitent i/o de baixa intensitat però amb necessitats d'atenció de tipus assistencial.

L'Ajuntament reafirma amb aquesta iniciativa la voluntat de destinar a ús social habitatge dels que té la titularitat per tal de donar cobertura a les necessitats que presenten les persones amb discapacitats i, en general, els col·lectius en una situació de vulnerabilitat.

Tornar