Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Què fan els comerços que més venen?, conferència avui de Ricardo Palomares a l'Espai Sant Josep

- 28/09/2017 -
ASCOME, l’Associació Empresarial de Comerciants de Menorca, proposa al públic interessat prendre part en una xerrada professional que vol respondre la pregunta ¿QUÉ HACEN LOS COMERCIOS QUE MÁS VENDEN?Aquest és el títol de la trobada, que es durà a terme avui dijous, dia 28 de setembre (20.30 h), a l’Espai Sant Josep del carrer de Santa Clara, 9

Què fan els comerços que més venen?, conferència avui de Ricardo Palomares a l'Espai Sant Josep

Imatge28/09/2017

ASCOME, l’Associació Empresarial de Comerciants de Menorca, proposa al públic interessat prendre part en una xerrada professional que vol respondre la pregunta ¿QUÉ HACEN LOS COMERCIOS QUE MÁS VENDEN? Aquest és el títol de la trobada, que es durà a terme avui dijous, dia 28 de setembre (20.30 h), a l’Espai Sant Josep del carrer de Santa Clara, 9.

Anirà a càrrec de Ricardo Palomares Borja, professor de l’Escuela de Negocios ESIC Business & Marketing School de Madrid. És consultor i auditor de Retail Marketing International en MRS, autor de llibres de referència internacional, ponent internacional de Retail Marketing i escriptor per a Ediciones ESIC.

La conferència serà repetida divendres 29, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Ferreries, al carrer de Sant Bartomeu, 55.

Les sessions són gratuïtes.

Els interessats poden ampliar la informació mitjançant l'adreça de correu electrònic ascome@empresademenorca.org. I també a través dels números de telèfon d’ASCOME: 971 38 15 50 i 971 35 24 64


Etiquetes relacionades

Activitats
Tornar